Widok

buty

Witam,
Powiedzcie, jakie są Wasze wrażenie jakie buty są najlepsze na Harpa? Widziałem ludzi idących w "adidasach", w butach trekingowych, w wojskowych. Jakie są najlepsze? Kumpel chce się wybrać w Magnumach, pyta się o radę, ktoś z Was w takich startował?

pozdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kabar napisał(a):
> Jakie są najlepsze?

chyba ameryki nie odkryje jak powiem ze w wygodnych i sprawdzonych :) ja ostatnio chodze w Olangach i sobie chwale :) ale kazdy wybiera buty takie jak uwaza takie ktore sam sprawdzil :)
proponuję siedmiomilowe:)
a poważnie -ponoć Salomony są najlepsze.
Witam :-)
Magnumy powinny dac rade bez najmniejszego problemu :)
Bardzo dobre butki... sa lekkie i noga sie w nich tak nie meczy...

Pozdr!
startowalem w roznych
adidasy za miekkie (po 60-70km czuc pod nimi kazdy wiekszy kamien czy szyszke) i zbyt przemakaja, potem mialem odparzone stopy
w wysokich olangach poodparzalem nie tylko stopy ale i kostki (bylo za goraco)
najlepsze okazaly sie rajdowe salomony
wyglad i wygoda adidasow ale maja dosc twarda i stabilna podeszwe
zdecydowanie nadaja sie do biegania
pomimo wilgoci w butach stopy sie nie odparzaly
sprawdzily sie przy kazdej pogodzie
jak dla mnie okazaly sie zupelnie najlepsze
w innych nie chcialbym startowac
Ja dotad przez kilka sezonow katowalem Salomony X-Hiking, ale ich "przechód" dobiegl konca. Teraz czekam na nowa kolekcje wiosenno-letnia Salomona, bo na pewno powtorze ta marke. Zastanawiam sie tylko, czy kupowac lekkie hikkingi, czy bardziej mocarne trekkingi...
ja zawsze biore dwie pary na wyprawy powyzej 30 km \trampeki i coś mocniejszego\ ale podstawowa zasada buty powinny być rozchodzone - a nawet stare.
Chodzilem w:
Olangach trekkingowych - ale bable mialem :D
La sportivy zodiak low z gore xcr - troszke za ciezkie, gore jest zdecydowanie zbedne
Teraz upalam Salmony XA Comp... i to jest to :) Jak na razie nie moge tym butka nic zarzucic.. choc jak bedzie padac na Harpie to bedzie bardzooo mokro.

pozdrawiam