Widok

być singlem to zaszczyt:-)

Witam,
singlowanie dla jednych jest wyrazem wolności i niezależności, dla innych utrapieniem....

Nie sądze, aby łatwo było przejść przez życie samemu, ale jeszcze gorszym rozwiązaniem jest przechodzenie z jednego związku w drugi tylko po to żeby zapełnić chwilowe uczucie osamotnienia.

Po zakończeniu związku każdy z nas wymaga chwilowej "rekonwalescencji":) to doskonały czas na zawieranie nowych przyjaźni i postawienie siebie na pierwszym miesjcu. Jak wielu z Was, także i ja zakończyłam długoletnie związek i mogę potwierdzić, że najlepszym lekarstwem jest po prostu wprowadzenie jakiejś nowości w nasze życie. Tak naprawdę powinniśmy dostrzec zalety takowej sytuacji, mieliśmy przecież odwagę zawalczyć o siebie mimo długich lat spędzonych przy jednym człowieku. Mój plan? Postawiłam sobie cel - będę jeździć wyczynowo na rowerze:) problem? jestem za słaba wytrzymałościowo, więc stopniowo zwiększam wydolność pług codziennie trenując. Dzięki temu na siowni poznaje nowych ciekawych ludzi.

Aby nie zamykać się w wąskim kręgu, proponuję aktywnym ludziom z Trójmiasta, jakąs współną zabawę. Co Wy na to? Kręgle, sqash? Siatkówka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
hmm ja bym był za tą jazda wyczynową na rowerze =) sam czasem lubię poszaleć heh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
genialnie:) ja jak narazie próbuje wytrzymać 30 minut na wysokim pulsie ale póki co kiepsko, trening czyni mistrza więc się nie poddaje:)

a Ty jeździłeś po górach kiedyś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak w zeszłym roku byłem w szklarskiej porębie na festiwalu rowerowym Lecha i tym roku też planuje pojechać... fajna sprawa.... jeśli byś chciała możemy razem potrenować bo ze mną po zimie też pewnie kiepsko będzie z moją formą ....
chodzę na siłownię póki co i powolutku się przygotowuje. Niesamowicie mi się podobają takie wyczyny na rowerze ale sama nie potrafiłam zrobić żadnego skoku:( stąd moje zaparcie żeby się tego nauczyć...
Mam nadzieję że niedługo przyjdzie wiosna i będzie możan szusowac na rowerku zamiast na nartach:D

Są jakieś wymagania żeby startować w tych zawodach?
z tego co się orientuje to nie obowiązkowo jest mieć kask i czasem ochraniacze .... no ja też czekam niech drogi wyschną i będzie można normalnie pośmigać ....
kask ochraniacze ok:) a jakieś umiejętności konieczne?
umiejętności....no wiesz jakieś trzeba mieć bo można se coś zrobić... chodzi ci o jakieś konkretne zawody czy tak ogólnie pytasz ??
ogólnie, jeszcze w żadnych nie startowałam. Mam dobrą kondycję i jeżdzę rowerem non stop i jestem sportfreudlich:) ale w górach to inna sprawa..
Muszę się podszkolić i spróbować..
Służysz pomocą?
no oczywiście .... sam tez muszę potrenować bo po zimie to z moją kondycja różnie bywało =) tez wiesz jest ważny rower bo jeśli chcesz jeździć bardziej agresywniej potrzebujesz przyzwoitego sprzętu żeby wiesz nic ci sie tam nie psuło i nie odpadało .... może w dalszej rozmowie przejdziemy na gg ??
na rowerek właśnie składam:) mam rower miejski i sportowy, ale taki sprzęcik w góry nadal w skarbonce:)
przygotuję sie do jazdy to kupię:)
podaj gadu to dokończymy
10338500 proszę....
musimy zmątować większą ekipę koniecznie:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
przypadkowo wesżłem na wątek, hmm moge w czymś pomóc? ja startuje regularnie w zawodach XC jak i Maratonach, można zrobić wspólny trening :-) moje gg: 5551806

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry