Widok
byłam 2 razy i o 2 razy za dużo
Do kwiaciarni trafiłam w zeszłym roku, z usługi byłam bardzo niezadowolona, drogo i nieładnie. Drugi raz spiesząc się postanowiłam dać kwiaciarni drugą szansę, pomyślałam, że może wtedy trafiłam na słabszy dzień Pani obsługującej lub na jeszcze niedoświadczoną florystkę. Niestety okazało się ze jest jeszcze gorzej... Ze względu na to, że bardzo się spieszyłam to nie przyjrzałam się zbytnio co tam Pani mi zrobiła za kwiatki, powiedziałam, że za ok 30 zł ( w innej kwiaciarni za taką cenę dostałam śliczny bukiecik), zapłaciłam ponad 30, a gdy odpakowałam kwiaty z papieru to nie wiedziałam czy płakać czy uciekać, było mi wstyd... takiego wiechcia w życiu nie dostałam. Ten "bukiet" wyglądał jakbym złapała przyschnięte chwasty na polu i zawiązała na nich kokardkę... 3 mini białe kwiatki i chyba jako stroik 2 uschłe fioletowe... nawet nie wiem co to było. Naprawdę tak głupio mi było, że nie wiedziałam co zrobić z tym czymś zwanym kwiatami... Nigdy więcej nie poję do tej "kwiaciarni" i będę każdemu odradzała...
Moja ocena
Kwiaciarnia Margo
kategoria: Kwiaciarnie i pracownie florystyczne
obsługa: -
asortyment: 4
kreatywność: -
jakość usług: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
4.0
* maksymalna ocena 6