Widok

bylem

Wpisuję się tu, bo jak ktoś zajrzy, to będzie wiedział że byłem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:(

:))))

nogard...

coś w tym jest... ja myślałam, że tylko mi tak odbiło ... jestem od roku z facetem o 8 lat młodszym od siebie... to nie pedofilia - to miłość... hahaha
Mam gdzieś co inni o nas mówią !
Nie widać różnicy wieku (na razie) i mam nadzieję, że zawsze

Hmmm........

No i w ten sposób mamy już wiosnę :)))) .
Pozdrawiam więc wiosennie wszystkich a szczególnie Te , które mam na słodkiej myśli :)* (i żadne mi tu :( !! . )

mam grypę

i "umieram" ... nienawidzę być chora, wszystko mnie boli...
Pozdrawiam i cmokaski ślę (z bakteriami)
:)

krabate

pisza tu jacys- np. Plagiat, Wicherek, Ciri, Aspis, Kiwdul Nneb, Krabate, Mixer, Atma, Agentka i pewno wielu innych. Tylko roznych innych ksyw uzywaja.

Ifcia

Wracaj do żywych. Mamy zdjęcia z baszty!!! Są świetne, co poniektórzy pokazują nawet brzuchy...

a pciale...

...nie mam wątpliwości żadnych i żadnych podtekstów też nie będzie... nie dziś.. nie jutro... no i znowu czkawka... wiesz... ja naprawdę Ciebie kocham bardziej aniżeli można wzrokiem i rozumem objąć... dziwne... a poniżej powiedziane że wiosny jeszcze nie ma... okazuje się, że dla mnie wiosna musi trwać więc cały czas... nono :))) - i uśmiechnij się! :*))

Zlot

Zlot miłośników HONDY i nie tylko 09.02.2002 Skwer Kościuszki Gdynia serdecznie zapraszam

Zlot

ps. Godzina 15.00

Bokelki koffane

To kiedy piffko i zdjęcia???
Pewnie Maćko z Bogdańca swój sweeet brzucho pokazywał :)
całuski

Ameno

Tak jest . Fajnie, środa o.k. . Byle mi tylko coś w pracy nie walneło wrrrrrr... Na wszelki wypadek odpukuję .
Podobmo trzeba jeszce splunąc 3 razy przez ramię, ale nie wiem za które . pozdrowienia cieplutkie

tia...

... jaki piękny dzień dziś... wieje... leje... pięknie jest ;)... a co niektórzy pewnie śpią jeszcze... a jak spać razem to nie spać cycuśtam :)... całuję... przytulam... kocham.. i zawsze bardziej...

Wakagi

moze lepiej koniec tygodnia? od soboty pasuje mi kazdy termin, po poludniu oczywiscie. Trzymaj kciuki w czwartek - mam rozmowę...

niewyspany?

ciemu? :(((

Ja jestem wyspana !!!

anio niewyspany...

...i cóż poradzić... wyśpię się kiedyśtam... bo jak spać razem to przecież nie spać :)))

nie wiesz kto?

Ano jak nie wiesz, to trudno :(((

Kiwdsul NNeb zmęczony pisze troszeczke...

SELENO , LAIBACHU.....Inni.....nie teraz ....napiszę za pare godzin....lub troszke pożniej...paredziesiąt godzin........................................chce mi się spać....bardzo.....Zimno........smutno........

Boże...pomyliłem włsnego nicka....ze zmęczenia....KIWDUL NNEB...

............

...wiesz ?

...ciekawe skąd wiesz Kwiatuszku... uszki piekły ?... no to przyznam się... chyba też wiem :))... no nawet nie chyba... na pewno wiem kto... a tak wogóle to dziś jestem znowu niewyspany... bo jak śpimy razem to nie dajesz mi spać... albo ja Tobie :))... i cobym nie zapomniał - kocham Ciebie bardzo!... i na stojąco też ! - miłego dnia życzę !!! ... i dużej czkawki też...

Ameno

Wiesz , najlepiej będzie chyba w poniedziałek tradycyjnie , tak jakoś nam widać pisane
pozdrawiam i oczywiście trzymam kciuki
zapracowany