Widok

calypso sopot

Chciałabym sie zapisac na zajecia ale przed podpisaniem umowy moze ktos powie cos wiecej o tym clubie z góry dziekuje .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja ze swojej strony polecam sąsiedni klub w którym nie musisz podpisywać umowy i dziesieć razy się zastanawiać ;) chcesz, kupujesz i ćwiczysz, nie to nie kupujesz i nie ćwiczysz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pomijając lekkie zdzierstwo za opłatę członkowską to jest ok ;). Umowa jest na czas nie określony nie to co w pewnej innej siećówce gdzie są naprawdę duże przegięcia z umową .
Czy możesz napisać co to za sąsiedni klub? Do tej pory chodziłam do Impulsu (gorąco polecam) tylko mam za daleko - z Sopotu trochę czasu zajmuje mi dojazd, a we wakacje jeszcze bilet msc do tej ceny dochodzi. Myślałam o calypso na niepodległości, bo o niczym innym nie słyszałam w Sopocie. Nie podoba mi się natomiast opłata członkowska (co za bzdura!!!) i umowa. Za to ogromny minus, nie mam zamiaru uzależniać się od klubu. Czy są jeszcze jakieś inne kluby fitness w Sopocie? Pozdrawiam
Akademos, niby w Gdańsku ale właściwie na granicy Gdańska i Sopotu. Pozdrawiam :)
aaa, to nie- spory kawałek do niego mam. Dzięki za odpowiedź.
Chyba zdecyduję się na calypso - pochodzę przez 3 miesiące wakacji i wtedy dalej pomyślę.

Pozdrawiam :)
nie ma problemu :)
też pozdrawiam :)
Zapisałam się, chodzę i nie żałuję. Zajęcia fajne, osoby prowadzące miłe i zawsze chętnie pomagają. Z tą opłatą i umową nie ma takiej wielkiej tragedii, da się to przełknąć. Polecam szczerze Calypso Sopot :)

Inne tematy z forum Sport

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

do góry