Widok

carland i vip gwarant

Czy ktoś ma doświadczenie w kupowaniu auta w tym komisie wraz z gwarancją? Wybrany przezemnie samochód sprawdziłem u mechanika i jest w b. dobrym stanie. Głównie chodzi mi o tą gwarancje czy warto czy straya kasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba na ten link najechać http://lmgtfy.com/?q=vip+gwarant+opinie
Tam już wszedzie czytalem ale chcialem więcej informacji
to co chcesz usłyszeć ? że za 500zł zrobią tobie remont za kilka-kilkanaście tysięcy jakby co ?
Chcę żywy przykład od osoby ktora z tego korzystała a nie co kto usłyszal od kolegi szwagra i nastepnie na wszystkich portalach się tym podzielił
Pracuję w serwisie i mieliśmy okazję współpracować z VIP Gwarant. W 99% przypadków odrzucają gwarancję (jest sporo wykluczeni i obostrzeń) - w przypadku jednego z klientów po dość długich bojach i wymianie korespondencji uznali naprawę (rozrząd - łańcuch) i zapłacili. Od tej pory nie trafiają już do nas auta z tą gwarancją hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję bardzo za taką odpowiedź. Na innych forach podobnie się ludzie wypowiadali więc uznam, że te pozytywne wpisy to reklama.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Auto detailing (23 odpowiedzi)

Auto detailing czyli usługa pielęgnacji i renowacji wnętrza oraz karoserii auta. Gdzie w...

Hummer H2/H3 (75 odpowiedzi)

Jakie jest Wasze zdanie o tych samochodach? Pytam zupełnie serio. p.s. trollom sugeruję nie...

Jaki uchwyt do roweru na dach czy na hak? (4 odpowiedzi)

Siemka Zmieniłem auto na Scenic - rodzinne auto. Zastanawiam się jaki uchwyt na rower będzie...

do góry