Widok

ocena pracy weterynarzy

Od bardzo wielu lat korzystam z usług tej Przychodni i jestem bardzo zadowolona. Lekarze są wspaniali, to prawdziwi ludzie o wielkich sercach i kochających zwierzęta. Ja chociaż mam inną klinikę pod nosem leczę mojego pupila na Elblaskiej, bo tylko do tych lekarzy mam zaufanie. Zawsze udzielają z wielką cierpliwością mnie porad telefonicznych , co do dalszego leczenia mojego pieska / choruje na raka płuc/ i pocieszają, jak mogą. To sie nazywa pidejście do człowieka i zwierzaka. To są lekarze z powołania, a nie dla kasy. Pozdrawiam cały zespół.
Moja ocena
Amicis kategoria: Weterynarze
obsługa: 6

oferta: -

jakość usług: 6

podejście do zwierząt: -

pomoc merytoryczna: -

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przecinek i kropka tak nazywały się moje 2 koty, które przez ich katastrofalną i niefachową obsługę poszły do piachu. stało sie to 2 lata temu, a ja dopiero odzyskuje siły psychiczne by o tym pisać ! Rozbudowują się remontują, pasą sie oszustwem. Nie wiem kto wystawia im pozytywne komentarze , poza tym że oni sami, albo ludzie którym przez przypadek pomogli. To nie koniec ! będę jeszcze tu wracal i gdzie tylko mozna by opisać skandal do jakiego tam w tym przybytku interesowności i bezduszności doszło!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry