Widok

centrowanie kół MTB

Szukam miejsca w trójmieście, gdzie można "profesjonalnie" wycentrować koła. obręcze ZTR Alpine na szprychach Sapim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam w Redzie u Nypla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Roberta Banacha i Sławka Wojciechowskiego z dre-rowery. Robiłem u nich różne koła i było solidnie zrobione.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłem, wycentrował mi ostatnio przód i jestem zadowolony - więc polecam. Wymienił mi też klocki hamulcowe - co prawda gdzie indziej jak kupiłem u nich klocki to wymienili za darmo - tu dałem 10, ale przyznać trzeba że kolega się musiał nagimnastykować żeby idealnie wyregulować - i tak właśnie wyregulował :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
rudy do studzienki taki zestaw mi zaplatał i jest git. dosyc tanio dałem za szprychy sapima w porównaniu do innych sklepów w 3m
A, ja nie polecam rock shox tłumienie powrotu
U rudego na Do studzenki zaplatałem ze 2 lata temu zestaw ZTR Olympic/Mack/DT Super Comp. Zero jakichkolwiek zastrzeżeń. Nawet logo na piastach względem wentyla w tym samym miejscu w tylnym i przednim kole.

Pzdr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam serwis dre rowery, zaplecie, wycentruje, dociągnie a jak trzeba będzie to wyprasuje ;)

Serwis prowadzony przez czynnych zawodników i wiedzą co w pieście piszczy ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
stary Tysar dobrze zaplata. robilem u niego kola na novatecach i olimpicach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Błagam tylko nie idz do Medias ul.Sw Ducha.
Umów się z kolegą Intelem też super zaplata i centruję robiłem u niego nie tylko koła ale i składał mi z części rowery w jedną całość koleś się zna. Teraz tylko rowery serwisuję u niego nie ma warsztatu robi w domu ale porządnie polecam kontakt do niego to gg 2587768 tel 795999806.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
kazdy inny tylko nie Intel !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do grubego kolarza słuchaj kolego składał dla mojego kolegi tydzień temu rower dostał kasę na część sam doradził jakie i składał z części rama Specyfikacja techniczna:
Rozmiar, 20"
Rama: GTC Twin Mold Monocoque Technology
Kolor: Black ‘n‘ Grey
Widelec: Rock Shox Sid RLT 100mm, Motion Control, PopLoc
Stery: FSA Orbit I-T-R integrated
Mostek: Syntace F149
Kierownica: Syntace Duraflite 2014 318 Oversized incl. RFR-Barends
Chwyty: CUBE Ultralight Screw-On-Race-Grip
Przerzutka tył: Shimano Deore XT RD-M773 Shadow 10-speed
Przerzutka przód: Shimano Deore XT FD-M770-10, Top Swing, 34.9mm, 10-speed
Manetki: Shimano SLX SL-M660-10 Rapidfire-Plus, 10-speed
Hamulce: Shimano Deore XT BR-M7752 hydr. discbrake(180/160mm)
Korby: Shimano Deore XT FC-M770-10 Hollowtech II 42x32x24T, 175mm, Press-Fit BB (BB91-41) 10 speed
Kaseta: Shimano CS-HG81 11-36T, 10-speed
Łańcuch: Shimano CN-HG74 10-speed, 108 links
Obręcze: RFR ZX24
Piasta tył:Piasta tylna Novatec NT-D812SB / 6 otw/ 32 otwory/ czerwona/ 308g
Piasta przód: Piasta przednia Novatec NT-D811SB 6 otworów/ 32 otwory czerwona/174g
Szprychy: DT Swiss Champion 2.0 black
Opona przednia: Schwalbe Rocket Ron Kevlar Triple Compound 2.25
Opona tylna: Schwalbe Racing Ralph Kevlar Triple Compound 2.25
Dętki: Schwalbe
Siodło: RFR Natural Shape 0.2 M
Sztyca: RFR Prolight 31,6mm setback
Zacisk: GTC integrated Lock 34.9mm
Waga: 10,6 kg
Plus pedały Time Atac XS Absalon białe
Plus Buty Spd Northwave Lizzard Pro Sbs 44

za cały rower wyszło 8800 złoty ze złożeniem
I co widać pan gruby kolarz zdryfował nic nie pisze już bo ja wiem jaka jest prawda o koledze "Intelu" czy robi żle rowery czy dobrze.A robię u niego już ponad 10 lat i nie dość ,że można z nim pogadać to nie trzeba zostawiać roweru tylko na miejscu robi .Wiesz gruby kolarzu kiedyś jak jeszcze nie znałem jego to tylko sprawdziłem stery czy napewno coś robił i był piękny świeżutki smar nałożony.Więc polecałem jego innym znajomym a oni swoim znajomym itd.Kolega "Intel" nie ma warsztatu ale robi super rowery więc nie gadaj ,ze wszędzie ale nie do "Intela".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze? Bardzo dziwny setup i jak dla mnie sporo przepłaciłeś. Ramy Cube'a są ciężkie. Łańcuch to nieporozumienie (zawsze wybiera się przynajmniej grupę wyżej niż reszta osprzętu). Koła klocki (nie licząc opon, RR to klasyka :-)). Te 10 biegów faktycznie Ci potrzebne? Jak się jeździ na kasecie 11-36T?. Bo z tego co widzę patrząc na specyfikację kaseta-korba spooro biegów się dubluje. Ja korzystam z klasycznego 11-32T korba 44-32-22 i jest super. No ale najważniejsze żebyś Ty był zadowolony. Ja za 8500zł 2-3 lata temu złożyłem rower light XC 9,4kg, co prawda na V-kach ale tarcz nie potrzebuję. Polecam szczególnie zająć się detalami jak kolorowe śruby alu w mostu, KCNC w korbie (mi wytrzymały już 3 lata i obyło się bez chodzenia po dentystach ;-)) tytanowe w hamulcach tarczowych itp itd. Daje to super efekt a i zbicie 200gram za niecałe 200zł. Super są też kolorowe alu-tytan zaciski kół. Pozdrawiam!
Kolego ta cena tego roweru to jest już z butami i pedałami i waga 10,6 kg to jest z pedałami kolega dał za załatwienie części plus złożenie 150 złoty bo tak to wyszło by za cały rower bez pedałów , butów i złożenia 7700 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To całkiem dobra cena za rower patrząc na ostatnie podwyżki komponentów rowerowych. Co do wagi to chyba zawsze jest podawana już z pedałami (?). Jeśli chodzi o samą usługę 150zł za złożenie całego rowerka to faktycznie tanio. Ja płaciłem 300-350zł zawlekania kół ale z linkami i pancerzami XTR. Niedługo wybieram się na centrowanie kół i chętnie sprawdzę co gość potrafi :-)
kolego to masz namiar do kolegi "intela" gg 2587768 tel 795999806
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Intela polecam, solidny gość, robi solidnie i dobrze
W rowerach seryjnych przeważnie waga bez pedałów jest podawana :D
Całe życie się człek uczy i ............. o Intel,u takich rzeczy nie wiedziałem :) zapisze namber fonu,kiedyś się może przyda.

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry