Widok

chainreactioncycles.com

Ktoś kupował moze u nich?

Mam zamiar nabyc sztuciec, bo w Polsce niedostępny jest i nie wiem czy ryzykować?

Kurs funta kusi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupowałem kilka razy, sklep godny zaufania. Sprzęt zawsze dobrze zapakowany, w środku paragon faktura itp. Żadnej lipy.

www.trek.gd.pl
Też polecam,robiłem tam parę razy zakupy i wszystko OK
Heja! własnie po forach szukałem ludzi z 3miasta do zamówienia właśnie z chainreactioncycles, ale jakoś nikt się nie znalazł
http://www.forumrowerowe.org/Wspolne-zamowienie-w-wwwchainreactioncyclescom-t39365.html

Jakoś przekroczyłem 100 funtów i złożyłem zamówienie, teraz czekam na paczkę. Jakby co to na jesień lub później znowu będę coś od nich zamawiał to śmiało dajcie znać to może coś wspólnie sklecimy :)

ak dotąd to same pozytywy o tym sklepie słyszałem, więc śmiało zamawiam.

jak co to: kipps@wp.pl
Acha, mała porada:
Naprawdę warto skorzystać z funkcji "Request a Price Match", bo ceny u nich nie zawsze są najniższe i jak w innym sklepie internetowym z UK znajdziesz coś w lepszej cenie to piszesz tego requesta to ci obniżą cenę. Ja tak zyskałem 8 funtów (piechotą nie chodzi).
Pozdrawiam!
Witam :)

Czy ktoś z gdyni/sopotu (ew. gdańsk...) będzie w najbliższym czasie kupować w chainreactioncycles.com? Bardzo chętnie bym się "podczepił" (siodełko za 35 funtów). Jeśli więc ktoś byłby chętny - przy okazji swoich zakupów - dodatkowo zamówić mi "towar", bardzo proszę o kontakt na maila - lub w tym temacie.
wiggle.co.uk powyżej 50 funciaków przesyłka gratis.
A wiec rozumiem ze caly rower tez gratis?
Moze istnieja tez jakies fajne sklepy w stanach? Podejrzewam ze moznaby cos kupic za powiedzmy 500$ zamiast 500 funtow. Spora roznica...
www.usa4you.pl tu masz linki do sklepow

polecam tez firme polamer
ze stanów bym nie ryzykował bo cło mogą Ci dorzucić, kupowałem piankę do pływania- razem z przesyłką 400$ a cła mi dorzucili 400 zł;/, ewentualnie sprobować przez polamer, ale nie wiem jak z rowerami. a co do wiggla i przesylki rowerów to nie wiem, bo roweru nie zamawiałem. sprawdz tez bike24.com.
podobno polameru nie sprawdzaja
dzieki :-)
na rower nalepka "od ciotki polonuski", rachunek i papiery w pudelko po bombonierze i sobie moga sprawdzac ;-P
bubu napisał(a):

> A wiec rozumiem ze caly rower tez gratis?

> Moze istnieja tez jakies fajne sklepy w stanach? Podejrzewam ze

> moznaby cos kupic za powiedzmy 500$ zamiast 500 funtow. Spora

> roznica...

bubu , pamiętaj , że hameryka nie należy do ujni europejskiej i cli paczki . napiszą ci na paczce , że zawiera atrakcyjne części rowerowe , które warto ukraść . . . ponadto , jeśli będziesz miał szczęście i s********y celnicy nie ukradną ci paczki , to przyjebią ci VAT i do tego wszystkiego cło.

zamawiasz se np . karbonowe korby za 100 dolków . do tego płacisz 15 dolków przesyłkę . razem 115 . potem 22% VAT , czyli masz już 140 dolków . no i cło - 15%. wychodzi razem - uwaga - 161 dolków ! ! ! Ale porządziłeś , co ? . . .
To jak, będzie ktoś kupować w CRC?
Brooce napisał(a):

> To jak, będzie ktoś kupować w CRC?

brooce , kupuj w wiggle'u . . . 215 zł i poczta darmo . no i zniżki na większość prod .
a jak wydasz 500 funciaków to dodatkowe znizki:D
Znajdź mi w Wiggle siodełko Funn Full Throttle...?
niestety w wiggle nie kupisz bezposrednio roweru z opcją wysylki do Polski. trzeba miec jakiegos posrednika :-/
To jak? Anybody?
Nikt z 3miasta nie będzie zamawiać z CRC w najbliższym czasie?
zamawiałem z wiggle ostatnio kupe rzeczy i przy wartości paczki powyżej 50 GBP wysłali mi za friko.
Pytanie techniczne: jak płacicie za te zakupy za granicą?
najłatwiej chyba kartą kredytową.
PayPal, klasyczny przelew bankowy, karta, itp.

To jak, anybody wanna shop in CRC?
Jestem chętny do zamówienia towaru z chainreacrion'a na razie za ok 50 funtów. Jak ktoś chętny się dorzucić do przekroczenia 100 funtów to pisać na: kipps@wp.pl
Teraz jest ogromna "popowodziowa" wyprzedarz, "flood sale" - niektóre towary nawet o 70% taniej!!!

Będzie ktoś korzystać i zamawiać coś od nich? Jeśli tak to proszę o odpisanie...
Ja bede, ale dopiero 21.11, bo czekam na dostepnosc pewnego towaru, poza tym z tej wyprzedazy juz niewiele zostalo, a byly fajne rzeczy.
Diamond, mógłbyś się do mnie odezwać na maila - brooce@op.pl ?
Dzięki, pozdro :)
Powiem tak, niestety juz nie aktualne :( Chcialem tam cos czego nie bylo w zadnym innym sklepie w Europie, ale udalo mi sie to znalezc w innym wyspiarskim sklepie dostepne od reki i juz kupilem, bo zalezalo mi na czasie. Sorrki, ale jednak nie pomoge.
Dobra, spoko :)
ile idzie taka paczka z UK?
paczka idzie 4-5 dni roboczych-aż dziw :)
uwaga uwaga będę zamawiał prawdopodobnie trenażer stamtąd, ktoś chce się dołączyć do darmowej wysyłki?
gg2820859
Niestety to co chciałem zamówić "uciekło", ale napisz kiedy bedziesz zamawiał ten trenażer - może coś wróci :)

Inne tematy z forum Rowery

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

do góry