Widok

chamulce tarczowe

witam..... mam zamiar w najbliższym czasie sprawic sobie tarczówki na przednie koło, pewnie sie mnie zapytacie jak jeżdze, więc odpowiem że jeżdze prawie we wszystkim ;] (oprucz kolarstwa, trialu i dirtu) , potrzebuje chamulców dobrych, ale i tanich, i oby klocki do nich nie kosztowały 100zł;] , nie mówcie mi "dozbieraj se do hayes'ów" bo to odpada;] , zastanawiałem się nad : win zip, shimano br-m475, lub może nad black box'em, ale to już troche drogie jak na moje możliwości.. co byście doradzili, a moze kupić jakiś inny hamulec, niż których z tych wyżej wymienionych ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja proponuje jeden z nizszych modeli hudraulicznych shimano. nie sa drogie, klocki tez idzie tanio kupic. Na przyklad deore 535 za 275zl : http://www.sklep.bikestacja.pl/product_info.php?cPath=26_39&products_id=561
Ostatnio mialem okazje przejechac sie na takim wynalazku i na prawde hamowal porzadnie. Pozdro
winzip i blackbox to jest to samo....polski gó...wno robione w Taiwanie. Szukaj okazji na allegro, za 200 mozna dostać używanego Avida mechanicznego
kup z drugiej reki grimeke sys 8.
do góry