Widok

chłodnica

Nie mogę nigdzie kupić używanej chłodnicy do auta : Citroen XSARA
1,8 benzyna. Rok produkcji 1998. Na nową mnie nie stać. Dzwoniłem do wielu Auto - Szrotów i w Gdyni i w Gdańsku, nie ma.
Czy ktoś z Państwa może mi pomóc ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesci do daewoo,opel itp w hurtowni na dzialdowskiej w Gdyni Grabowku.586230023
Dzięki za odpowiedzi, kupiłem nową za 299 zł, jest ok ! Pozdro.
Po prostu ujmę to szanowny kolego D ---- PODCIERAJĄ SZKŁEM. Ludzie nauczcie się samochód jest niestety dobrem ze wszech miar nie dochodowym i niestety kosztującym.A jak nie to niestety na nogach albo komunikacią zbiorową się poruszaći tyle
To trzeba wydać te 300 zł na nową i nie dziadować. A jak komuś nie opłaca się naprawiać to wyzłomować samochód i przesiąść sie na komunikację miejską. Ludzie chcą jeździć samochodami, ale nie mają pieniędzy na eksploatację. Nie rozumiem tego.
Panie Mieczysławie, proszę też popatrzec na allegro...ale z używaną jest loteria...albo pochodzi kilka lat albo miesiac...i znow koszty, lepiej kupic nowa i miec spokoj niz dwa razy pakowac pieniadze w to samo, co w rezultacie da wyzszy koszt niz kupno od razu nowej i montaż
no to gratuluje dobrego wejscia w czesci skoro nowa za 100-140...

jak wlasnie sprawdzalam do tego auta trzeba liczyc 280-350zł za chlodnice z tzw średniej połki
Około 100-140zł kosztuje nowa.

Na złomie pewnie się znajdzie za jakieś 70zł w stanie nieznanym i po krótkim przebiegu może znowu się rozszczelnić.

Moim zdaniem nie warto oszczędzać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wlej do środka kwaśne mleko.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (4 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

do góry