Widok
ochroniarze
Dla szanownych panów Napakowanych Karków traktowanie ludzi jak śmieci to chyba codzienność. Chcieliśmy wybrać się z chłopakiem na Łonę, nigdzie w internecie nie było informacji o tym, że jest to impreza biletowana. Weszliśmy do klubu, ochroniarze spytali "bileciki są?". Kiedy zobaczyli nasze zdziwienie i usłyszeli pytanie "eee jakie bileciki, to nie jest impreza za darmo?" jeden z Karków wstał i zaczęło się :) "nie słyszysz co powiedziałem 2 minuty temu? wyjdź stąd natychmiast!", "nie rozumiecie co się mówi po polsku, w języku Reja i Kochanowskiego? a nie, wy nawet nie wiecie kto to". Przy okazji wpierdzielali kebaby i wszystko sypało im się z ust. A wystarczyło po prostu powiedzieć, że impreza biletowana, biletów już nie ma, miejsc już nie ma także niestety żegnamy. Cóż, moja noga na pewno więcej tam nie postanie, a panom Karkom życzę, żeby ktoś ich kiedyś również potraktował jak g...
Moja ocena
Akademicki Klub PG Kwadratowa
kategoria: Obiekty koncertowe
komfort: 3
klimat i wystrój: 1
bezpieczeństwo: 4
ocena ogólna: 1
2.8
* maksymalna ocena 6
W tym klubie zawsze bramkę obstawiali przestępcy..
Mnie w 1997 lub 1998 roku bramkarz Bartek Pawłowski sponiewierał i ukradł gruby łańcuch srebrny który dostałem w prezencie na urodziny.. Zadałem sobie wiele trudu by dowiedzieć się jego personalia gdyz imienna skarga złożona nazajutrz do kierownika klubu(Piszę o tym że imienna gdyż w odpowiedzi na niektóre żale słyszę że łatwo pisac anonimowo) pozostała bez odzewu a nawet zostałem potraktowany jak śmieć.. dodam ze panu Pawłowskiemu nie spodobało się że siedzę przy ścianie i stwierdził że śpię... co nie było prawda gdyż w tym dniu nie wypiłem ani kropli alkoholu ( byłem po ekstrakcji zęba a zjawiłem się tam gdyż nalegała moja dziewczyna)
Uważam że klub ten jest poniżej jakiegokolwiek poziomu i od 14 lat nie byłem tam a także przestrzegam wszystkich znajomych by tam nie chodzili.. Chocby klub ten zorganizował koncert mojego ulubionego wykonawcy to i tak nigdy bym tam nogi nie postawił..
radzę wszystkim to samo..
Mnie w 1997 lub 1998 roku bramkarz Bartek Pawłowski sponiewierał i ukradł gruby łańcuch srebrny który dostałem w prezencie na urodziny.. Zadałem sobie wiele trudu by dowiedzieć się jego personalia gdyz imienna skarga złożona nazajutrz do kierownika klubu(Piszę o tym że imienna gdyż w odpowiedzi na niektóre żale słyszę że łatwo pisac anonimowo) pozostała bez odzewu a nawet zostałem potraktowany jak śmieć.. dodam ze panu Pawłowskiemu nie spodobało się że siedzę przy ścianie i stwierdził że śpię... co nie było prawda gdyż w tym dniu nie wypiłem ani kropli alkoholu ( byłem po ekstrakcji zęba a zjawiłem się tam gdyż nalegała moja dziewczyna)
Uważam że klub ten jest poniżej jakiegokolwiek poziomu i od 14 lat nie byłem tam a także przestrzegam wszystkich znajomych by tam nie chodzili.. Chocby klub ten zorganizował koncert mojego ulubionego wykonawcy to i tak nigdy bym tam nogi nie postawił..
radzę wszystkim to samo..
Ale po przeczytaniu tylu negatywnych wypowiedzi na temat ochroniarzy jestem w stanie sobie wyobrazić że nic się nie zmieniło..
A co to jest szuwaks?
Ja nie mam pojęcia o czym ty do mnie piszesz.. Gamoniu..
I zobaczcie ..
paradoksalnie praca ochroniarzy nie jest komentowana tak obszernie przez zespół Kwadratowej.. A czemu? Bo najprawdopodobniej tak jak w większości klubów nie mają wpływu na to kto obstawia bramkę..
Masz rację wszedłem tu przypadkiem i z ciekawosci poczytałem opini i .. nie wytrzymałem.. pozstanowiłem dodać swoją..
Zwarzywszy na to że klub ten mnie ani ziębi ani grzeje ..
znikam..
bez odbioru..
A co to jest szuwaks?
Ja nie mam pojęcia o czym ty do mnie piszesz.. Gamoniu..
I zobaczcie ..
paradoksalnie praca ochroniarzy nie jest komentowana tak obszernie przez zespół Kwadratowej.. A czemu? Bo najprawdopodobniej tak jak w większości klubów nie mają wpływu na to kto obstawia bramkę..
Masz rację wszedłem tu przypadkiem i z ciekawosci poczytałem opini i .. nie wytrzymałem.. pozstanowiłem dodać swoją..
Zwarzywszy na to że klub ten mnie ani ziębi ani grzeje ..
znikam..
bez odbioru..