Widok

ciąg dalszy- nie polecę.

CD- sami musieliśmy sobie robić miejsce na stoliku, układać brudne naczynia, między nimi układać te z jedzeniem. Na innych stolikach, od których dawno odeszli klienci stały brudne pokale, naczynia.
I co do samego wystroju- nie mam zastrzeżeń.
Mam jednak jedną sugestię- może warto byłoby uporządkować zabawki? I nie chodzi mi tu o układanie ich starannie na półce, a o posortowanie ich na sprawne, do użytku i te, które już do niczego się nie nadają. Popękane klocki, samochodziki bez kół, uszkodzone wózki, brudne lalki.
Pomysł szanowne Panie miałyście rewelacyjny. Ale gdzieś po drodze zabrakło Wam precyzji. To już nie jest moje ulubione miejsce.
Moja ocena
obsługa: 2

menu: 3

jakość potraw: 2

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
To jakaś straszna pomyłka "stała klientko" co piszesz. Pewnie konkurencji nie w smak sukces Baby Cafe albo szpieg z krainy deszczowców czyli wiadomo skąd;)
Uważam, że restauracja gra i buczy pod każdym względem, zresztą to nie tylko moja opinia, wystarczy przeczytać inne komentarze klientów, którzy raz skorzystawszy z usług Baby Cafe wracają tam z przyjemnością tak jak ja.
A co do zabawek - przyjeżdżam z malutkim wnusiem i bacznie obserwuję jakimi zabawkami się bawi i nigdy nie zauważyłam by miało miejsce to o czym "stała klientka" pisze.
Miejsce przyjazne dzieciom i nam, dorosłym. Dziękuję i ekipie Baby Cafe życzę dalszych sukcesów!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem oburzony opinia "niestalej klientki" - to jakas bzdura lub faktycznie tak jest, jak pisze Ola - konkurencji nie w smak taka restauracja. W Baby Cafe panuje porzadek a obsluga jest mila, fachowa i bardzo poprawna. Dania niewyszukane ale smaczne i zawsze swieze. Pozdrawiam serdecznie Zalodze i zycze samych zadowolonych jak ja klientow!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziś zostaliśmy zaproszeni przez znajomych. Rzygająca z upojenia alkoholowego kobieta na tarasie to naprawdę rewelacyjna reklama!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Edmund zdecyduj sie czy jestes edmund czy Ola.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ty ola zdecyduj czy jestes ola czy edmund, bo ip to samo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kraina deszczowcow pozdrawia:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry