Widok

ciepłe piwo

Nauczona doświadczeniem, że w Contraście nie można pić piwa z"kija"bo serwują "siuśki'.po których następnego dnia ma się kwadratową głowę,skusiłam się na kupno peroni w butelce! Cena zaporowa:O,33 za 10 zł. OK. mamy sezon, plaża, turyści itd. Ale mam pytanie do właściciela, czy jeżeli płacę za piwo 2 euro tak jak w Europie, to nie zasługuję na to, żeby wypić je w odpowiedniej temperaturze?!!!Otóż zaserwowano mi piwo w temperaturze zupy!!!!!!Jest to żenada. Nie mam już ochoty wracać do tego miejsca i na pewno nikomu nie polecam
Moja ocena
Contrast Cafe kategoria: Bary
obsługa: 3

menu: -

jakość potraw: 1

wygląd i czystość: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wowwww...... jakaś światowa paniusia się znalazła....
Skoro leją tam "siki" zamiast piwa to pytanie dlaczego tyle ludzi tam przychodzi? i pije "piwo"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jeśli cena światowa to i standardy powinny takie być a nie jak z 3 świata.
Contrast od pewnego czasu "jedzie na opinii" z tym ze ta opinia zaczyna być coraz gorsza, zwłaszcza w kwestii obsługi, która jest leniwa, niemiła i arogancka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem dlaczego przychodzą, prawdopodobnie z przyzwyczajenia, bo to jest lokal, w którym można posłuchać szanty(nie wiem czy dobrze napisałam) tak czy siak podtrzymuję opinię i wiem,że nie jestem odosobniona, że piwo lane jest tam niedobre a z butelki ciepłe!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na głownym barze piwo butelkowe z lodowki tez jest zawsze w temperaturze pokojowej. Moze oszczedzaja na energii i lodowki nie chlodza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Owszem Paniusia i to światowa. Chyba ma prawo wymagać towaru adekwatnego do ceny? Kontrast latem dla ,,miejscowych" jest nie do przeżycia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
CO za bzdura!
Sam mam knajpę i wiem na 100%, że piwa się nie rozcieńcza więc odpuść sobie głupiutka panienko takie insynuacje bo dla ciebie to tylko parę bełkotliwych domysłów, ale już dla prowadzących ten lokal to poważne pomówienie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
to dlaczego coraz więcej "pomówień",że w contraście podają okropne piwo? nie napisałam że jest rozcieńczone tylko że niedobre i nawet po niewielkiej ilości głowa boli a dlaczego?- to pozostaje zagadką. Poza tym odnoszę wrażenie,że to znajomi właściciela tak zażarcie bronią tego lokalu, bo po ostatnim sezonie letnim legendy krążą po Gdyni o beznadziejnej obsłudze i niedobrym alkoholu. ps.mam prawo do napisania swojej opini i rozumiem,że są klienci contrastu, którzy się z nią nie zgadzają , nie rozumiem jednak dlaczego obrzucają mnie inwektywami? fuj, nieładnie!!!!
W takim razie, czy w Twojej knajpie również są takie standardy, że w trzydziestostopniowym upale podaje się ciepłe, butelkowe piwo!?
do góry