Widok
ciepłe piwo
Nauczona doświadczeniem, że w Contraście nie można pić piwa z"kija"bo serwują "siuśki'.po których następnego dnia ma się kwadratową głowę,skusiłam się na kupno peroni w butelce! Cena zaporowa:O,33 za 10 zł. OK. mamy sezon, plaża, turyści itd. Ale mam pytanie do właściciela, czy jeżeli płacę za piwo 2 euro tak jak w Europie, to nie zasługuję na to, żeby wypić je w odpowiedniej temperaturze?!!!Otóż zaserwowano mi piwo w temperaturze zupy!!!!!!Jest to żenada. Nie mam już ochoty wracać do tego miejsca i na pewno nikomu nie polecam
Moja ocena
Contrast Cafe
kategoria: Bary
obsługa: 3
menu: -
jakość potraw: 1
wygląd i czystość: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
to dlaczego coraz więcej "pomówień",że w contraście podają okropne piwo? nie napisałam że jest rozcieńczone tylko że niedobre i nawet po niewielkiej ilości głowa boli a dlaczego?- to pozostaje zagadką. Poza tym odnoszę wrażenie,że to znajomi właściciela tak zażarcie bronią tego lokalu, bo po ostatnim sezonie letnim legendy krążą po Gdyni o beznadziejnej obsłudze i niedobrym alkoholu. ps.mam prawo do napisania swojej opini i rozumiem,że są klienci contrastu, którzy się z nią nie zgadzają , nie rozumiem jednak dlaczego obrzucają mnie inwektywami? fuj, nieładnie!!!!