Widok

clo

potrzebuje kupic rower w sklepie wysylkowym w angli. place za niego przelewem. przedplata na konto. jakie beda oplaty na granicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co prawda nie kupowalem wysylkowo a przywozilem, ale moze cos Tobie to pomoze.

jedno gt przywiozlem sam, samolotem, nikt o nic nie pytal, nikt nic nie chcial, z rowerem w garsci przeszedlem przez bramke w rebiechowie i mam. drugie wysylalem autobusem - tez bezbolesnie, mama odebrala na pks.

jezeli masz taka mozliwosc to popros o przesylke kurierska. np. podana nizej firma (operuje w londynie) "poland express" 07951957573 lub 02084597472. przewozili mi sprzet stereo (tez clo i takie tam) i nic. gosc tylko powiedzial, ze musi wiedziec zeby moc sciemnic na granicy, doszlo po trzech dniach pod drzwi. placilem funta za kilogram przesylki i 5 funtow za odebranie z domu.

inne firmy (mam na mysli te duze kurierskie) pewnikiem tez przewioza, ale chyba z miejsca pojda do celnika oplacic co trzeba.
lub poczekaj do maja ;)

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

do góry