Widok
co dalej?????????????
Czy ktoś moze odpowiedzieć jaka jest w końcu sytuacja BOMI nie chodzi mi o pracowników(bomi matarnia)bo panie są naprawde miłe i pomocne a że czasem mają gorszy humor-jak każdy z nas!!!!Chodzi o towar którego brakuje i nie da sie tego ukryć półki świeca pustkami czy bomi bedzie zamknięte my klienci tez powinniśmy być poinformowani!!!!!
no właśnie o to jest pytanie co sie dzieje????????Jest pusto nie ma juz podstawowych produktów-puste lodówki z nabiałem cos z tym slepem nie tak chyba zamkną bo co bedą sprzedawac jak nic w nim nie ma????My klienci prosimy kierowników o jakąś odpowiedz co dalej z wasmi bedzie kiedy zamykacie sklep??????????????
BOMI najwyraźniej bankrutuje od pół roku, bo od Bożego Narodzenia jest coraz gorzej. Mało mnie to obchodzi, bo to firma prywatna, ale BOMI a Madisonie i w Krewetce wykończyło handel spożywczy w okolicy. Gdyby nie Biedronka w NOT-cie i Hala Targowa centrum Gdańska byłoby tragicznej sytuacji. Nie każdy ma samochód i nie każdy ma czas, by jeździć na zakupu na obrzeża Gdańska. Dość tego! W centrum Gdańska musi być choć jeden bardzo dobrze zaopatrzony sklep, a już szczególnie w wakacje! Co sobie o nas będą myśleć zagraniczni turyści, jeśli wejdą do BOMI lub okolicznych, wcześniej wykończonych przez BOMI sklepów? Skoro BOMI nie daje sobie rady w Madisonie powinien znaleźć się dobrze zaopatrzony sklep innej sieci!
A pracowników także mi żal, choć zauważyłam, że większość starych pracowników odeszła z pracy w BOMI w Madisonie i większość stanowią nowi, a i nowi nie utrzymują się długo...
A pracowników także mi żal, choć zauważyłam, że większość starych pracowników odeszła z pracy w BOMI w Madisonie i większość stanowią nowi, a i nowi nie utrzymują się długo...