Widok

co dalej z naszym topikiem?

Dziewczyny może tu spróbujemy wypowiedzieć się i podjąć jakąś decyzję. Ja napisałam na forum. Myślę, że naprawdę byłoby żal zniszczyć to co zostało stworzone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Laurko pieknie dziekuje za torcik ))))))) zagladam co slychac pomiedzy kurczakami i placuszkami z tunczyka ...pycha mniam ...podam przepis w wolnej chwili

Triss bidulka ...ucalujcie ja odemnie i basienke ....kurcze oby okazalo sie ze strach ma tylko wielkie oczy

narazie lece ...nadal jestem za tym zeby nie zostawiac naszego pokoiku z miekka kanapa)))))
Doloress
nie wiem, jaki jest temat Twojego biznesu, ale może to chwilowy kryzys? nie zniechęcaj się. Trzymam kciuki.

ja jestem dziś wyjątkowo przytomna, w końcu sie wyspałam:) Ale walnęłam się (jakie słownictwo:P) dwa dni temu w kolano, i jakoś dziwnie mnie boli, hmm, śladu nie ma, opuchnięte też nie jest, a noga sztywnieje..

A Triss, bidulka, co za warunki w tych szpitalach, przyjezdną matkę na krześle trzymać. Oby tylko z Basią było dobrze !
Mrówko, Triss pozdrowiona - zadzwoniłam do niej. I ona tez was wszystkie pozdrawia.
Siedzie biedula w tym szpialu z Basią i nie ma nawet mozliwości wyciągnięcia się na jakiejś leżance - dzień i noc siedzi na krześle , Basia w maleńkim łóżeczki i nawet nie może tam sie do niej na chwilę wtulić. Od wczoraj czeka na kardiochirurga i jeszcze nic nie wie dokładnie. Jest jakaś wada, ale czy do operacji czy nie jeszcze jej nie mówili...

Po przemyśleniu doszłam do wniosku ze szkoda opuszczac jednak tamte forum...możemy sobei założyc i drugie, czy tzrecie, ale to juz nie będzie to samo...W sumie możemy miec 2 równoległe...
Czy wy też takie nieprzytomne dzisiaj jesteście?? albo sie zaraz położe z Esti albo zapałek sobie w oczy nawtykam....śnieg leży, zimno...3 kawa nie pomogła.... doła mam na maxa, też moze przez pogode.....
Biznes zamiast sie rozwijac....aaa szkoda gadac...mam tylko nadzieje ze uzbieram do konca miesiąca kase dla ludzi na wypłaty...w nocy spac nie moge ze stresu....
Dziewczyny , popieram pomysł z osobnym topikiem.

Potem coś więcej napisze bo mam gości
hejka babeczki :)Doczytałam to ,co napisałyście tutaj, wczoraj nie dałam rady.

ja od jakiegoś czasu też nie czułam się dobrze na forum,ale nie byłam pewna,czy ,,wina,, leży po mojej stronie.
Może faktycznie tłoczno się zrobiło ? Może nowe dziewczyny nieco zdominowały temat ?
W każdym razie nie chciało mi się pisać...
Ale oprócz tego jakiś kryzys,chandra mnie dopadła, choroba mojej przyjaciółki, która mnie tak strasznie przygnębiła,że nie umiałam sobie z tym poradzić....Ech...
Szkoda tamtego forum.Bardzo. Ale jeśli ma być nowe,to jestem ZA. Co nie oznacza,że na stare się zamykam.

Renia, Aga, mama i inne zagubione w sieci :)
dobrze,że jesteście

doloress
pozdrów Triss, powiedz jej że trzymamy kciuki za mała Basię
Cześć, Dziewczyny :)
Przeczytałam wczorajszą wypowiedź Goni i w moim przypadku właśnie głównie o to chodzi. Zagubiłam się w forum. "Nowe" dziewczyny wpadły tu większą grupą i przestałam czuć się dobrze. Nie znaczy to jednak wcale, ze nie chcę nowych osób. Zrozumiałam wczoraj dzięki Waszym wpisom tu i na kafe, że to mój problem, a nie "nowych". Ja chyba potrzebuję trochę więcej czasu, by się oswoić. Mnie pomarańcza nie wkurza tak bardzo, bo jest pomarańczą, nie ma odwagi napisać pod swoim nickiem co myśli, a ja takich osób nie szanuję i tak naprawdę nie obchodzą mnie. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że te dziewczyny, których docinki pomarańczy bezpośrednio dotyczą, np. Kubasi, czują się źle i w tym momencie pomarańcze przestają być mi obojętne. Popieram Wrzesień, że jeśli macie jakieś podejrzenia, piszcie. To nie będzie miłe, ale może oczyścić atmosferę. Ja do znawcy ludzkich charakterów się nie zaliczam, zawsze podśmiewują się ze mnie w pracy, że taka duża a taka naiwna, ale nie wydaje mi się, by mieszała któraś z nas. Przeanalizowałam wczoraj kilka wpisów i żadna z nas "starych" nie posługuje się w codziennych postach takim językiem jak pomarańcza. Bardziej podejrzewam kogoś, kto nie ujawnił się na forum, a podczytuje nas od początku. Każda z nas miała etap ukrycia, zanim weszła na forum, przynajmniej ja i kilka dziewczyn, które o tym mówiły. Każda z nas jedank w końcu ujawniła się, bo chciała być bliźej. Myślę, że pomarańcza to osoba, która się nudzi, a jej pasją jest dokucznie innym. Czerpie z tego radość i siłę życia.
Sama już nie wiem, co robić. Szkoda kafe.
Goniu, wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze.
Buziaki dla Wszystkich :)
Ja też tu witam ale jakoś tak szata tamtego forum ..przyzwyczaiłam się .
Dziękuję za kawusię i fajnie by było ,gdyby to zamieszanie dobrze się skończyło dla wszystkich , którym zależy... :)
Goniu 100 lat !!!!
Wrzesień ma rację uważam,że jesli któraś ma podejrzenia do kogos powinna napisac o tym wprost. Ja kurcze zyłki detektywa nie mam więc nie potrafiłabym powiedziec która mąci :) poza tym ja ogólnie raczej naiwna jestem więc nie wyobrażam sobie aby to była któraś z nas ale może sie mylę .... tak czy siak coś musimy postanowic bo z tego, co pisała Góralka tutaj miałysmy tylko wypowiedzieć sie czy zakładac nowe forum.
Witam z kawusią.... tutaj pierwszy raz serwuję......i mam torcik dla Goni.. bo to dzis jej urodziny......kochana .. niech Ci sie spełnią życzenia te łatwe i te trudne do spełnienia...te duże i te małe.....te mówione głośno i te niewypowiedziane:-)
czesc
dopiero teraz na spokojnie moglam wejsc na to forum ,bo z telefonu mnie cos blokowalo ,ja mysle dokladnie tak jak Gonia szkoda mi tamtego forum ,szkoda mi nowych dziewczyn tych co zaczely pisac i tych co tam wejda w przyszlosci to forum wychodzi jako pierwsze jak sie wpisze ciaza po 40 ,a jest coraz wiecej kobiet ktore beda nas potrzebowac ,szkoda ich ,ale z Wami sie bardzo zzylam i pojde za Wami jak mnie wezmiecie ,moze zalozymy nowe forum takie na ktorym trzeba sie logowac ,mozna sprawdzic osobe ktora miesza, ale zostawimy tez informacje na starym forum gdzie mozna nas szukac i pod jakim warunkiem nowe zostana przyjete ,bo jak zostaniemy same to naprawde sie udusimy a pozatym nie zawsze mamy czas pisaci moze sie tak stac ze nie bedzie co czytac ,a i wydaje mi sie ze powinnysmy byc wobec siebie bardziej szczere jesli wiecie lub podejrzewacie ktoras to powiedzcie to wprost jesli ktoras ma cos do kogos to tez wydaje mi sie ze powinno byc powiedziane teraz oczysci sie atmosfera ,nie wiem, ja szanuje Was wszystkie, kazda wypowiedz dokladnie czytam jak moge to odpisze odrazu ,ale czasami poprostu nie jestem w stanie ,do zamim wejde to problem nie jest juz aktualny i czasami wychodzi tak ze pisze ni z gruszki ni z pietruszki , no dobra jakby co to jestem z Wami i sluze pomoca ,pozdrawiam
Marzencia chodziło mi o to żeby kilka osób napisało do nich... Nie wiem jak Wam, ale mnie zależałoby najbardziej na tym żeby namierzyć mąciciela...
Mama 2008 i Renia jak dobrze że sie odezwałyście ostatno duzo o was myślałam i tęskniłam bo was dawno nie było
Dostaję rozdwojenia jaźni.... faktycznie jakby dwa pokoje... Skołowana jestem więc poprosiłam o pomoc na kafe.Opisałam problem, nie wierzę że nie ma tu żadnego admina.Może nam pomogą, chyba też im zależy żeby tu hulało.Jednym słowem może namierzą tą mendę która nam tak miesza.
Ale tak myślę, ze byłoby dobrze gdyby jeszcze ktoś o to poprosił. Uświadomiłam sobie że jesli mają możliwość sprawdzenia IP, to wyjdzie na to ,że ja piszę bo to dotyczyło mnie...
Dziewczyny, jesli zalozycie nowe forum i mnie przyjmiecie to fajnie, ale nie chcialabym, zeby komus z mojego powodu bylo duszno... Dlatego tez nie obraze sie, jesli wystawicie mnie poza nawias, W sumie chodzi o to, zeby bylo fajnie, a nie zeby dzialac sobie na nerwy.
Goniu mam tak samo jak TY :) kurcze jak w piosence Niemena ...:)
ja wam powiem szczerze co mi lezy ...ja mam w nosie i Otulona ...niech sobie pisze i wszystkie pomarancze swiata...ja sie zaczelam tam dusic bo sie zrobil tlok straszny ...niczyja to wina...poprostu zawsze dochodzily dziewczyny stopniowo...jedna druga ...przerwa i znow ktos nowy ...czlowiek zdazyl poznac ...przyzwyczaic sie ...ogarmnac wszystko...zaprzyjaznic ....a ostatnim czasem pojawila sie sporA gromadka naraz ...ja np zaczelam tego nieogarniac ..niewiedzialam kto jest kto i oczym pisze ....wkradl sie jakis chaos...zaczelam sie czuc nieswojo...i nie zebym kogos nie lubila ...nie poznalam poprostu poszczegolnych osob wiec stopniowo staly mi sie obojetne...zlapalam sie na tym ze lece posty szukajac tylko moich dobrych znajomych...jakos tak obco sie zrobilo....nasza kanapa zamienila sie w drewniana lawke...ale przeciez do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic...nowe dziewczyny za moment beda tez stare tak jak my... to moje zdanie tylko...

Marcinkowa a ty mi tu nie mow ze ignorowana ...przeciez czujesz ze cie kochamy wszystkie..wiesz ze zawsze tak bylo ze posty zostawaly po wiekszosci bez odpowiedzi...ale przeczytano zanotowano...kazda z nas o innycgh mysli napewno pare razy na dzien )))) wiec buzka
chyba wszystkie jestesmy mocno zagubione i nie wiemy co robić.... ja ostatnio tez mało sie udzielam,ale dlatego,że mamy jeden laptop i tylko po południu więc trudno mi sie do niego docisnąć:( tak czy siak ide z wami wszystko jedno gdzie wypakujemy te walizki :)
a swoją drogą ciekawa jestem jak można sprawdzić kto podszywa sie pod te wypowiedzi pomarańczy.
Rozmowa kontrolowana...rozmowa kontrolowana...pamiętacie ten film? :) Ja też, jak już zresztą wcześniej pisałam, jestem za takim forum, gdzie będzie rejestracja, będzie wiadomo kto jest kto i nie da się pisać na pomarańczowo, czy zielono, czy Bóg wie jak, udając np. kilka osób jednocześnie. Nowe osoby jak najbardziej mile widziane, ale niech to będzie forum, gdzie administrator w razie jakichś obelg będzie mógł namierzyć daną osobę. Rozmowa kontrolowana...rozmowa kontrolowana....:) :) :) :) :)
posiedzialam tam chwile i mi smutno(((( jakbym zostawiala kogos bliskiego(((
sluchajcie ale zobaczcie ...przeciez na dobra sprawe przechodzimy tu prawie wszystkie...wiec chyba nie widze sensu sie poddawac i uciekac z tamtad...kurcze to racja ze tamto forum jest potrzebne w takiej formie jak bylo do tej pory...do tej pory radzilysmy sobie przeciez z nieproszonymi goscmi...tam przeciez zagladaja tez czasami dziewczyny ktore zadko pisza...ale zagladaja...i co wystawimy je??? przeciez tez je lubimy...troche sie zrobilo duszno i parno ale przeciez damy rade ...kazdy z posrod postow wygrzebie to co lubi.
ciezka sprawa...ale przemyslalam w te i wewte i chcialabym tam zostac....ale jesli pojdziecie na nowe smieci to ide z wami...
ufff jestem. Ja zawsze z Wami, pod takim czy innym tytułem. Ale mi stracha zrobiłyście..... Ja jestem za ta kontrolą moderatora.