Widok
No właśnie byłoby dobrze, gdyby to było takie forum, gdzie można blokować niechciane, anonimowe wpisy. Tak, żebyśmy naprawdę były tylko w swoim dobrze nam znanym gronie. Ja nie wierzę, że ta obrzydliwa "pomarańcza" z naszej kafeterii, to któraś z nas "starych" bywalczyń, ja po prostu nie chcę w to wierzyć, bo wszystkie stałyście się mi bardzo bliskie i takie szczere, życzliwe. Gdyby to była jedna z nas, to runąłby cały mój poukładany świat wartości. No cóż, a jeśli się jednak mylę, to ta osoba pewnie tutaj nie będzie z nami pisać, nawet, jak tu trafi, to długo miejsca nie zagrzeje, bo jak będziemy w jawnym, zamkniętym gronie, to nie da się jątrzyć. A ona bardzo to lubi robić :)
mamunieczka poprosila, abym i ja sie wypowiedziala. Z topiku zniknelam i nie wiem czy mam prawo sie wypowiadac, chociaz nie ukrywam czytam i jestem na biezaco. Macie prawo zakladac nowe fora, topiki, rozmawiac prywatnie, pisac maile, smiac sie, plakac, zloscic, a nawet wyzywac :) Fora publiczne tez maja prawo do przyjmowania w formie pisanej wszystkiego. Jednak poziom wypowiedzi zalezy od samych forumowiczow i miedzy innymi po to sa nicki, aby poprzez nie sie identyfikowac. Forum to zycie i nic tego nie zmieni. Przychodzi wielu ludzi i kazdy wnosi cos innego. Pozwole sobie zrobic taka mala charakteryzacje. Mamunieczka wniosla na nasze forum milosc, goralka - walke o dziecko, katarzynka codzienne zycie madrej gospodyni, kubasia narzekania (nie obraz sie), co moze byc dla wielu z nas konstruktywne, nefretete wniosla piekno, doloroses wlasna inicjatywne.........i tak mozna wszystkim nas cos podporzadkowaci to jest fajne. Natomiast otulona wniosla w nasze forum zimno, wulgarnosc, mrocznosc, niezrozumiala dla wiekszosci. Ani jej nie lubie, ani lubie, ale moj instynkt kaze mi sie trzymac od niej z "daleka", bo czuje, ze nie po drodze nam jest i nigdy nie bedzie.
Ja forum bede czytala i pewnie ktoregos dnia wroce, bo mam pewna wyzszosc nas osobami, z ktorymi nie chce rozmawiac - ignor. To wszystko. Nie chcialam nikogo obrazic. Napisalam co ja o tym mysle, nie majac absolutnie zlych intencji. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze wspanialej wiosny :)
Ja forum bede czytala i pewnie ktoregos dnia wroce, bo mam pewna wyzszosc nas osobami, z ktorymi nie chce rozmawiac - ignor. To wszystko. Nie chcialam nikogo obrazic. Napisalam co ja o tym mysle, nie majac absolutnie zlych intencji. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze wspanialej wiosny :)
Ja też jestem za złożeniem nowego forum dla mnie ta cała sytuacja jest żenująca nie lubię takiej atmosfery, czytam i zastanawiam sie po co to ocenianie innych i to dogryzanie . Napewno będe tam zaglądała podczytywała i od czasu do czasu coś skrobnę ale chetnie będę pisała z wami gdzie indziej :):):) pozdrowionka
Hej Góralka69!
Ja mam podobne zdanie, jak Doloress67. Jestem jak najbardziej za tym, żebyśmy stworzyły osobne, nowe forum dla "starej gwardii", ale na kafeterię też będę zaglądać. Na pewno nie będę się już tak intensywnie udzielać, jak kiedyś, ale pewnie jeszcze czasem tam coś napiszę.
Pozdrawiam :)
Ja mam podobne zdanie, jak Doloress67. Jestem jak najbardziej za tym, żebyśmy stworzyły osobne, nowe forum dla "starej gwardii", ale na kafeterię też będę zaglądać. Na pewno nie będę się już tak intensywnie udzielać, jak kiedyś, ale pewnie jeszcze czasem tam coś napiszę.
Pozdrawiam :)