Widok

co dalej z naszym topikiem?

Dziewczyny może tu spróbujemy wypowiedzieć się i podjąć jakąś decyzję. Ja napisałam na forum. Myślę, że naprawdę byłoby żal zniszczyć to co zostało stworzone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem ...tylko chwili na dluzsze pisanie brak....ide za wami wszedzie...jestescie mi bardzo bliskie i nie wyobrazam sobie z wami niemiec kontaktu...gdziekolwiek przeniesiecie nasz topik ja tez bede...i zas mus leciec niunia wola maaaaaaaamaaaaaaa...buzka jeszcze wejde
Witajcie kochane dziewczyny. Ja tez wycofałam się z naszego topiku chociaż podczytuję, ale udzielać się już nie będę. Z całą pewnością natomiast chcę mieć kontakt z Wami :) Jestem za nowym forum. Mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie :)
Wysłałam link do Achy i Mrówci
Wysokie obcasy
ale się usmiałam!!!! Nie mam zamiaru się obrażać!!! Nie zdawałam sobie chyba do konca sprawy z tego mrudzenia. .. W realnym życiu jestem zupełnie inna, dosłowienie o 360 stopni. Nigdy nie narzekam a zawsze się śmieję. No proszę, człowiek całe życie się uczy:)
No właśnie byłoby dobrze, gdyby to było takie forum, gdzie można blokować niechciane, anonimowe wpisy. Tak, żebyśmy naprawdę były tylko w swoim dobrze nam znanym gronie. Ja nie wierzę, że ta obrzydliwa "pomarańcza" z naszej kafeterii, to któraś z nas "starych" bywalczyń, ja po prostu nie chcę w to wierzyć, bo wszystkie stałyście się mi bardzo bliskie i takie szczere, życzliwe. Gdyby to była jedna z nas, to runąłby cały mój poukładany świat wartości. No cóż, a jeśli się jednak mylę, to ta osoba pewnie tutaj nie będzie z nami pisać, nawet, jak tu trafi, to długo miejsca nie zagrzeje, bo jak będziemy w jawnym, zamkniętym gronie, to nie da się jątrzyć. A ona bardzo to lubi robić :)
mamunieczka poprosila, abym i ja sie wypowiedziala. Z topiku zniknelam i nie wiem czy mam prawo sie wypowiadac, chociaz nie ukrywam czytam i jestem na biezaco. Macie prawo zakladac nowe fora, topiki, rozmawiac prywatnie, pisac maile, smiac sie, plakac, zloscic, a nawet wyzywac :) Fora publiczne tez maja prawo do przyjmowania w formie pisanej wszystkiego. Jednak poziom wypowiedzi zalezy od samych forumowiczow i miedzy innymi po to sa nicki, aby poprzez nie sie identyfikowac. Forum to zycie i nic tego nie zmieni. Przychodzi wielu ludzi i kazdy wnosi cos innego. Pozwole sobie zrobic taka mala charakteryzacje. Mamunieczka wniosla na nasze forum milosc, goralka - walke o dziecko, katarzynka codzienne zycie madrej gospodyni, kubasia narzekania (nie obraz sie), co moze byc dla wielu z nas konstruktywne, nefretete wniosla piekno, doloroses wlasna inicjatywne.........i tak mozna wszystkim nas cos podporzadkowaci to jest fajne. Natomiast otulona wniosla w nasze forum zimno, wulgarnosc, mrocznosc, niezrozumiala dla wiekszosci. Ani jej nie lubie, ani lubie, ale moj instynkt kaze mi sie trzymac od niej z "daleka", bo czuje, ze nie po drodze nam jest i nigdy nie bedzie.
Ja forum bede czytala i pewnie ktoregos dnia wroce, bo mam pewna wyzszosc nas osobami, z ktorymi nie chce rozmawiac - ignor. To wszystko. Nie chcialam nikogo obrazic. Napisalam co ja o tym mysle, nie majac absolutnie zlych intencji. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze wspanialej wiosny :)
Kubasiu,ja nie mam kontaktu ze wszystkimi...
ile sie dalo to powiadomilam..
ale nie wyobrazam sobie aby nas,WAS nie mialo byc codziennie..
a gdzie ja bym marudzila,czy tez pochwalila sie?
Kubasiu,ja tak z rozpedu tylko...ale ja tylko za sibie sie wypowiedzialam..
Co bedzie to bedzie..
czekamy cierpliwie..
Ja też jestem za złożeniem nowego forum dla mnie ta cała sytuacja jest żenująca nie lubię takiej atmosfery, czytam i zastanawiam sie po co to ocenianie innych i to dogryzanie . Napewno będe tam zaglądała podczytywała i od czasu do czasu coś skrobnę ale chetnie będę pisała z wami gdzie indziej :):):) pozdrowionka
mamunieczka niech się wszystkie dziewczyny wypowiedzą. Jak podejmą decyzję na tak to powiem młodemu. To by było forum na którym będzie można blokowac takie osoby...
ja tez jestem ZA,calym sercem,ten topik to dla mnie odskocznia od tej szkoplandi,czuje sie tutaj jak u siebie w Trojmiescie,jakbym naprawde plotkowala przy kawie o pierdolkach...
Kubasiu,jesli synowi nie sprawi to klopotu to bardzo bysmy prosily,pisze w imieniu wszystkich...chyba dobrze?
Jestem za. Jeżeli chcecie to mój syn założy nam forum, dla niego to bułka z masłem.
Cześć, Dziewczyny! Ja właśnie przed chwilą na Kafeterii wycofałam się z forum. Jestem takiego zdania jak Wy. Chętnie dołączę do nowego topicu. Niestety, nie mam namiarów na nikogo oprócz Góralki i Kubasi. Gdzie stworzyć topic? Na tę chwilę nie mam pomysłu, ale będę myśleć. Pozdrawiam Was cieplutko!
Czyli do rozwiązania 3 kwestie:
1. Czy na pewno tworzymy nowy topic?
2. Myślę, że aby powstał i istniał musiałoby "zgłosić się" na początek co najmniej około 15-20 dziewczyn - inaczej nie przetrwa - więc piszcie proszę do pozostałych
3. gdzie go stworzyć - na jakim forum?
Hej Góralka69!
Ja mam podobne zdanie, jak Doloress67. Jestem jak najbardziej za tym, żebyśmy stworzyły osobne, nowe forum dla "starej gwardii", ale na kafeterię też będę zaglądać. Na pewno nie będę się już tak intensywnie udzielać, jak kiedyś, ale pewnie jeszcze czasem tam coś napiszę.
Pozdrawiam :)
Bardzo proszę abyście zawiadomiły inne dziewczyny, że zastanawiamy się tutaj co dalej. Może macie maile, może przez nk. Nie ch tez się wypowiedzą. Tutaj w spokoju.
Czesc Góralko !
Ja jestem za tym,zeby gdzieś się przenieść, ale też tak całkowicie nie ucieknę z Kafeterii, chociaż i mnie wkurza tam coraz wiecej.
Mam dzisiaj cały dzień latania, zaraz wyjeżdżam...buziaki dla wszystkich, które tu przyjdą,