Widok

co jest grane ???

29 HARPAGAN

Bracia i siostry musicie mi pomóc - jak chyba widzicie strona Harpagana jest z lekka nieaktualna. Do tej pory było w dobrym smaku, że coś tam się działo - dodawano jakieś opisy i relacje. Teraz jest głucha cisza. Ktoś ma może jakieś poważne informacje dlaczego tak się dzieje ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
komercja, Panie dzieju, komercja
Nie jest to jedynie Twoja uwaga Darek. Mi się również to nie podoba chociażby z dwóch względów: _średniego pomysłu na nową www_ (nie ma tu nic do znaczenia że ja robiłem i aktualizowałem poprzednią - do czerwca ub. r.) - mam momenty że się gubię i nie wiem gdzie jestem lub szukam co się pojawiło, ale również boli mnie _brak informacji_. Dla chcącego i obserwującego forum admina zamieszczenie linka to minuta. Chyba, że strony juz nikt nie prowadzi - to rozumiem. Trzeba tylko napisać - nie ma komu prowadzić tej strony, albo: _w budowie_ i jest jasne.
więc umawiamy się, że strona jest w budowie ?
a widzisz inne wyjście?
TJ - pamietaj, że zawsze jest wyjście awaryjne - no może trudno do niego trafić :-)
A co miałoby się teraz pojawiać? Wyniki podane, termin następnego Harpagana podany. Miejsce pewnie jeszcze nie ustalone. Po prostu nastał martwy sezon międzyharpaganowy. Za czasów poprzedniego dizajnu strony też tak było. Tylko licznik dni się zmieniał :)
Jak w marcu na stronie nie będzie informacji o H29 to będzie powód do narzekania. Na razie IMHO wszystko w normie i zgodnie z trdycją :)
> A co miałoby się teraz pojawiać?

relacje. Czy też linki do relacji. Sporo przeczytalem ale pewnie są taki na które nie trafiłem.
Święte słowa - może prośby do samego Mikołaja coś by pomogły?
ESR napisał(a):

> Święte słowa - może prośby do samego Mikołaja coś by pomogły?

eee. W tym temacie jest jak jest. Będzie lepiej .

Jedyne co mozemy sobie zyczyc to udanych następnych Harpów.
Który bedziesz na wiosnę? :) Może już teraz ustawimy miejsca ;))
Który będę ? --- To się jeszcze zobaczy :-)
ESR napisał(a):

> Który będę ? --- To się jeszcze zobaczy :-)

przecież ja rozdaję miejsca ;) Jak sie wczesniej nie zaklepiesz to nie zmiescisz sie w przydział. Jak w wojsku ;)
OK - rezerwuję już miejsce :-)
TJ - mam szansę załapania się do pierwszej setki ?
ESR napisał(a):

> TJ - mam szansę załapania się do pierwszej setki ?

chyba nie wątpisz... Tak nawiasem mówiąc zastanawiam sie czy ja kiedyś Ciebie na Harpie dogonię? ;)) Chyba muszę trochę pojeździć.. ;)))))
propozycja - stwórzmy na wiosnę TEAM de beściaków :-)
ESR napisał(a):

> propozycja - stwórzmy na wiosnę TEAM de beściaków :-)

co Edycję inny Team... ;) H28 - Team Tworców Rowerowych Stron WWW, H29 - Team De Beściaków ;)

WIesz Darku, że nawet jak okupuję tyły to robię to samodzielnie, czytaj - indywidualnie ;)
wiem wiem :-(