Widok

co mam napisać....

wrócę do Was jutro choć bedzie "po ptokach" czym wyóżnia się ten Portal? nie wiem, for me jest ok, ale co szef jutro powie jak przeczyta to, co nagryzdałam o Was? nienawidzę recenzji pisać...grrrrrrr. trójmiasto.pl - napiszę pozytywnie... choćby dlatego, że jeżdżę kolejką i będę korzystać z Waszego rozkładu, pozdrawiam czaterian, napewno Was odwiedzę. Pa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

vwrev

wfvwrev

ktos

Hmmm nauka? mam dosyc nietypowe zainteresowania -studiuje fizyke z Chemia, sex - hmm czyz to nie oklepany temat?

Ameno

W sobotę , jestem uziemiony , może w poniedziałek będziesz mogła ??? napisz coś

Ariel

pozdrawiam Cie

Zakochałam się

W filmach Tima Burtona, muzyce Danny`ego Elfmana. Ot, tak, znienacka. Po obejrzeniu "Miasteczka Halloween" ("Nightmare before Christmas") To się chyba naprawdę rzadko zdarza, obejrzeć film kilkadziesiąt razy, znać na pamięć wszystkie dialogi i piosenki i wciąż móc powiedziec: to fascynujące! Żeby naprawdę poznać film barzo dobrze (dostrzec wszystkie gesty, małe znaczenia) musiałabym obejrzeć film kilka razy klatka po klatce. Jeszcze tego nie zrobiłam, nie z całym filmem.(kluczoe słowo w tym zdaniu to "jeszcze") Takie bogactwo nie jest niczym specjalnie zaskakującym w "zwykłych " flmach, ale w animowanych...(bo "Nightmare .." to film animowany, a właściwie kukiełkowy, zrealizowany techniką animacji poklatkowej)poruszaja się zwykle tylko postacie pirwszoplanowe, tło pozostaje nieruchome, " bo zwykle i tak nikt nie zwraca na to uwagi" Tymczasem w filmie Tima Burtona za plecami głównej w danej scenie postaci rozgrywa tyle samo, co na pierwszym planie...konwencja plastyczna, wspaniała muzyka, klimat, wspólny zresztą wielu filmom Burtona, humor, fabuła....CZY KTOŚ JESZCZE WIDZIAŁ TEN FILM?!!

NOWA MP3

na stronie Nosiemakers. Z albumu Noise'em all utwór. Księga gości.

Wakagi

hmmm....... to co? spotkanie? moge byc w sobote ok.18 na czacie.Potwierdz, czy bedziesz :)))

krabate

hmm, filozofia? zycie? nauka? sex? internet? kobiety? węże?? hihihi

DEMO

muzyka, nowa księga gości

Ameno

Jak to nic !. przygotowuję sprzęt ratunkowy np. do wykonywania wspólnego oddychania (usta usta), i do masażu (oczywiście serca też) . A potem będę ratować i ratować i ratować i jeszcze raz ratować

Wakagi

zorganizuj, czemu nie?
:))))

ktos

Hihi ano mozemy a na jaki temat chcesz pofilozofowac :)))

Ameno

Czy Ty tam jesteś gdzieś Ameno ?! a może przysypały
Cię niesamowicie poważne papiery lub opasłe i grube i i straszliwie mądre księgi ?? czy też od oparów tuszu z długopisu zaniemogłaś ??? może zorganizować expedycję ratunkową !!!

Do Ewy

Przecież jak jest pobrany numerek(domyslam sie, że sa to numerki niskie) a konik wziął go, żeby go odsprzedać, a sam nie ma zamiaru z niego korzystać i jak nikt go od niego nie kupi, numer jest wolny. Jak widzisz, że nikt nie podchodzi, nikt Ci głowy nie urwie, jak podejdziesz Ty i załatwisz swoją sprawe "bez kolejki". To taka moja rada na chamstwo chamstwem.
Pozdrawiam Cie Ewo i zycze miłych chwil w urzedach.

Nica...

No cóż... bardzo często tu bywam...mijamy się w drzwiach ! A wczoraj było tak milusio w tych "krzaczkach" mrrrrrrr, gościu się barrrrdzo starał :).... idę do Was

Dodatkowe informacje:

http://hamulec.art.pl/stacja-hardcore

Mojave - Hardcore, Rock, Nu Metal Party

Gdynia Redłowo, Mojave

7 Września 2001 (piątek)
Start godzina: 21.00

Bilety w cenie: 5 zł,

Celem imprez jest promocja ostrej muzyki rockowej (i jej pochodnych), które obecnie w mediach: radiu i tv jest nieobecna. Promocja nowych amerykańskich zespołów, które na polskim rynku wydawniczym są jeszcze nieobecni a zarazem prezentacja wszystkich dobrze znanych "hitów" sceny rockowej.

imprezę prowadi: jaPo.

Ifka

Miło było Ciebie spotkać. Ty zawsze w "krzaczkach"?
Trudno było się dzisiaj z Tobą dogadać jakoś.
Zaglądaj wcześniej.

bokel

Doping był dla naszych orzełków, ale chyba deczko słaby. Wynik? Szkoda gadać.

Skandal...

Koffani, co z Wami, czat jest ... pusty!!!! Co Wy w tych pracach robicie??!! P R A C U J E C I E ??? Nio i TO właśnie jest SKANDAL!!!!! Ja już wariuję ... nio ile można pracować ! ??? Lecę sobie na interie....papatki