Widok
co tam się dzieje?????IIII
Od dłuższego czasu to miejsce ostro pikuje w dół. Jesteśmy stałymi klientami tego miejsca, ale od jakiegoś czasu zastanawiamy się czemu jest jak w piosence "czemu zyje w kraju, w którym ktoś chce mnie zrobić w ch... za moją kase".
Płacimy nie małe pieniądze a jakość przez ostatni czas spadła do poziomu nieakceptowalnego - brud, pleśń, wszystko zniszczone, nie odnawiane, ciągle coś nie działa (sauna), urządzenia stare i zużyte. Tak być nie może!!! to prawdo podobnie ostatnie miesiące w tym klubie. Wielu klientów odejdzie jak tylko pojawi się alternatywa. Ostatnia promocja na Gruponie dobiła wszystkich stałych klientów- pytanie komu opłaciła się ta promocja, klub zarobił po 50zł / osobę i traci stałych którzy płacą po kilka tys/ rok za komfort a nie za tłum nie wiadomo kogo. Obudzcie się gdyż wasz monopol się kończy
Płacimy nie małe pieniądze a jakość przez ostatni czas spadła do poziomu nieakceptowalnego - brud, pleśń, wszystko zniszczone, nie odnawiane, ciągle coś nie działa (sauna), urządzenia stare i zużyte. Tak być nie może!!! to prawdo podobnie ostatnie miesiące w tym klubie. Wielu klientów odejdzie jak tylko pojawi się alternatywa. Ostatnia promocja na Gruponie dobiła wszystkich stałych klientów- pytanie komu opłaciła się ta promocja, klub zarobił po 50zł / osobę i traci stałych którzy płacą po kilka tys/ rok za komfort a nie za tłum nie wiadomo kogo. Obudzcie się gdyż wasz monopol się kończy
Moja ocena
Baltic Oasis
kategoria: Baseny
obsługa: 4
wyposażenie: -
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.8
* maksymalna ocena 6
Szanowni Państwo zawiedzeni,
- urządzenia są po generalnym przeglądzie,
- wyremontowaliśmy prysznice damskie i męskie,
do końca roku wystartuje zupełnie nowa sauna koedukacyjna o powierzchni szesnastu metrów kwadratowych,
- w miejscu starych sauen kuż rozpoczoł się totalny remont,
- co do promocji to pozwolą Państwo, że sami będziemy decydować co robić we własnym klubie.
ps. szkoda tylko, że tak anonimowo
- urządzenia są po generalnym przeglądzie,
- wyremontowaliśmy prysznice damskie i męskie,
do końca roku wystartuje zupełnie nowa sauna koedukacyjna o powierzchni szesnastu metrów kwadratowych,
- w miejscu starych sauen kuż rozpoczoł się totalny remont,
- co do promocji to pozwolą Państwo, że sami będziemy decydować co robić we własnym klubie.
ps. szkoda tylko, że tak anonimowo
Zawiedzeni! - czy na pewno?
Zgadzam się z "Zarządem", który wskazuje na anonimowość tego Wpisu.
Zdecydowanie Wpis o tytule "Zawiedzeni" tratować należy jako niewiarygodny. Ma charakter bezimiennego donosu, który nie podlega rozpatrzeniu.
Jak w każdej firmie, zapewne i w tej jest czas na remonty, odnowienia, wymianę parku maszynowego - NIE OD RAZY RZYM ZBUDOWANO.
Niewątpliwą zaletą Baltic Oasis jest kompleksowość usług, opieka wykwalifikowanych trenerów, lokalizacja oraz historia (od 2000 roku w Gdyni).
Marek (607-703-488)
Zgadzam się z "Zarządem", który wskazuje na anonimowość tego Wpisu.
Zdecydowanie Wpis o tytule "Zawiedzeni" tratować należy jako niewiarygodny. Ma charakter bezimiennego donosu, który nie podlega rozpatrzeniu.
Jak w każdej firmie, zapewne i w tej jest czas na remonty, odnowienia, wymianę parku maszynowego - NIE OD RAZY RZYM ZBUDOWANO.
Niewątpliwą zaletą Baltic Oasis jest kompleksowość usług, opieka wykwalifikowanych trenerów, lokalizacja oraz historia (od 2000 roku w Gdyni).
Marek (607-703-488)
A co ma się dziać, to co zawsze, a więc:
Klub oddaje do dyspozycji pow. ponad 2 000 m2:
basen
jacuzzi
sauna
siłownia
cardio
aerobik
squash
salon kosmetyczny
fitnes bar
Korzyści:
poprawisz swoją sylwetkę
pozbędziesz się zbędnych nad-kilogramów
poznasz ciekawych ludzi
Indywidualne podejście:
trenerzy przygotują programy treningowe
indywidualny programy dietetyczny
Zawsze w zależności od twoich potrzeb!!!
Zdrowie w Baltic Oasis:
kondycja
wytrzymałość
Co lubię?
rowery
bieżnie
stepery
cycling
Hm, ciało:
Salon Urody
OTC OnLine
zadbają o Twoją cerę, figurę, dobre samopoczucie i dużo dużo więcej..
Aerobik:
BODY BALL
PILATES
JOGA
AQUAGYM..
Jedzonko, posiłek?
pełna kontrola
koktajle owocowe i proteinowe
profesjonalny bar z suplementami
Tylko zdrowe Menu!!!
Zawsze po trudach dnia chętnie relaksuję się w jacuzzi, łaźni parowej, oraz pływam w ciepłym basenie.
Basen z moją temperaturą wody - 29 stopni C!!
Polecam!
Klub oddaje do dyspozycji pow. ponad 2 000 m2:
basen
jacuzzi
sauna
siłownia
cardio
aerobik
squash
salon kosmetyczny
fitnes bar
Korzyści:
poprawisz swoją sylwetkę
pozbędziesz się zbędnych nad-kilogramów
poznasz ciekawych ludzi
Indywidualne podejście:
trenerzy przygotują programy treningowe
indywidualny programy dietetyczny
Zawsze w zależności od twoich potrzeb!!!
Zdrowie w Baltic Oasis:
kondycja
wytrzymałość
Co lubię?
rowery
bieżnie
stepery
cycling
Hm, ciało:
Salon Urody
OTC OnLine
zadbają o Twoją cerę, figurę, dobre samopoczucie i dużo dużo więcej..
Aerobik:
BODY BALL
PILATES
JOGA
AQUAGYM..
Jedzonko, posiłek?
pełna kontrola
koktajle owocowe i proteinowe
profesjonalny bar z suplementami
Tylko zdrowe Menu!!!
Zawsze po trudach dnia chętnie relaksuję się w jacuzzi, łaźni parowej, oraz pływam w ciepłym basenie.
Basen z moją temperaturą wody - 29 stopni C!!
Polecam!
Drogi Zarządzie!
Ja rozumiem, że w każdym klubie jest czas na remont, ale nie wypada w czasie tego remontu reklamować i sprzedawać nieistniejących usług!!!
Uczciwiej byłoby poinformować klientów, co w danym czasie będzie dostępne, żeby mieli świadomość za co płacą niemałe pieniądze.
Odnośnie powyższych kryptoreklam:
- woda w basenie nigdy nie ma 29 stopni! (to dobrze, bo byłaby zbyt ciepła do pływania, jednak czuję się w obowiązku skorygowania nieprawdziwych reklam)
- za to woda w jakuzzi zdecydowanie zbyt zimna - nie nadaje się do relaksu i rozluźnienia mięśni bo zwyczajnie się marznie.
- sauna sucha nieczynna od 1,5 miesiąca i pewnie się już nie doczekam do końca mojego karnetu
- sauna mokra również nieczynna od jakichś dwóch tygodni i tracę nadzieję, że jeszcze z niej skorzystam.
Jedno mnie zastanawia - jak to jest, że kilka lat temu obie sauny działały i miały się dobrze, a potem nagle konieczne się stały ciągłe remonty i przerwy techniczne na zmianę lub obu naraz?
Ogólnie jestem rozczarowana i więcej karnetów nie kupię.
Nawet promocja z Groupona okazała się przepłaceniem i zmarnowaniem pieniędzy.
Ja rozumiem, że w każdym klubie jest czas na remont, ale nie wypada w czasie tego remontu reklamować i sprzedawać nieistniejących usług!!!
Uczciwiej byłoby poinformować klientów, co w danym czasie będzie dostępne, żeby mieli świadomość za co płacą niemałe pieniądze.
Odnośnie powyższych kryptoreklam:
- woda w basenie nigdy nie ma 29 stopni! (to dobrze, bo byłaby zbyt ciepła do pływania, jednak czuję się w obowiązku skorygowania nieprawdziwych reklam)
- za to woda w jakuzzi zdecydowanie zbyt zimna - nie nadaje się do relaksu i rozluźnienia mięśni bo zwyczajnie się marznie.
- sauna sucha nieczynna od 1,5 miesiąca i pewnie się już nie doczekam do końca mojego karnetu
- sauna mokra również nieczynna od jakichś dwóch tygodni i tracę nadzieję, że jeszcze z niej skorzystam.
Jedno mnie zastanawia - jak to jest, że kilka lat temu obie sauny działały i miały się dobrze, a potem nagle konieczne się stały ciągłe remonty i przerwy techniczne na zmianę lub obu naraz?
Ogólnie jestem rozczarowana i więcej karnetów nie kupię.
Nawet promocja z Groupona okazała się przepłaceniem i zmarnowaniem pieniędzy.