Widok

co tam się dzieje?????IIII

Od dłuższego czasu to miejsce ostro pikuje w dół. Jesteśmy stałymi klientami tego miejsca, ale od jakiegoś czasu zastanawiamy się czemu jest jak w piosence "czemu zyje w kraju, w którym ktoś chce mnie zrobić w ch... za moją kase".
Płacimy nie małe pieniądze a jakość przez ostatni czas spadła do poziomu nieakceptowalnego - brud, pleśń, wszystko zniszczone, nie odnawiane, ciągle coś nie działa (sauna), urządzenia stare i zużyte. Tak być nie może!!! to prawdo podobnie ostatnie miesiące w tym klubie. Wielu klientów odejdzie jak tylko pojawi się alternatywa. Ostatnia promocja na Gruponie dobiła wszystkich stałych klientów- pytanie komu opłaciła się ta promocja, klub zarobił po 50zł / osobę i traci stałych którzy płacą po kilka tys/ rok za komfort a nie za tłum nie wiadomo kogo. Obudzcie się gdyż wasz monopol się kończy
Moja ocena
Baltic Oasis kategoria: Baseny
obsługa: 4

wyposażenie: -

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3
Szanowni Państwo zawiedzeni,
- urządzenia są po generalnym przeglądzie,
- wyremontowaliśmy prysznice damskie i męskie,
do końca roku wystartuje zupełnie nowa sauna koedukacyjna o powierzchni szesnastu metrów kwadratowych,
- w miejscu starych sauen kuż rozpoczoł się totalny remont,
- co do promocji to pozwolą Państwo, że sami będziemy decydować co robić we własnym klubie.

ps. szkoda tylko, że tak anonimowo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 27
Zawiedzeni! - czy na pewno?

Zgadzam się z "Zarządem", który wskazuje na anonimowość tego Wpisu.

Zdecydowanie Wpis o tytule "Zawiedzeni" tratować należy jako niewiarygodny. Ma charakter bezimiennego donosu, który nie podlega rozpatrzeniu.

Jak w każdej firmie, zapewne i w tej jest czas na remonty, odnowienia, wymianę parku maszynowego - NIE OD RAZY RZYM ZBUDOWANO.

Niewątpliwą zaletą Baltic Oasis jest kompleksowość usług, opieka wykwalifikowanych trenerów, lokalizacja oraz historia (od 2000 roku w Gdyni).

Marek (607-703-488)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 20
Tragedia... To co zobaczylem, nie moglem uwierzyc. Jestem wsciekły, bo zaplacilem w ciemno, sugerując sie wizerunkiem w reklamie.
smród , stęchlizna, stare, zardzewiały 10cio letni sprzęt.
Za taką cenę ..... ???
Pieniądze uwazam za stracone.. , bo na pewno moja noga tam nie stanie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kto to napisał nie widzę podpisu , czyli przyganiał kocioł garnkowi, czyżby pan Maciek, pewnie chce wywalić krytykującego z klubu no i ma problem kto to jest , ale się dowie ma swoje sposoby , poadrawiam Viola
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
...przepraszam - ale twoje imię to raczej Wiola, czyż nie? Violu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowny Zarządzie-może warto chociaż zajrzeć do słownika ortograficznego??? Nie pisze się "rozpoczoł" tylko ROZPOCZĄŁ!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest dokładnie tak samo jak polaczki jadą do Egiptu czy Tunezji za 1500 zł w opcji all in na tydz. i potem mega fochy stroją że "stali klienci, że woda za słona, że drinki za słabe, że... itp, itd.... ŻENADA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 22
z polaczkami tak już jest,,, gdy zapłaci wg niego dużo pieniędzy (raptem 2,000zł) chciałby club adoptować na wyłacznośc.. tak , ZENADA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
A co ma się dziać, to co zawsze, a więc:

Klub oddaje do dyspozycji pow. ponad 2 000 m2:
basen
jacuzzi
sauna
siłownia
cardio
aerobik
squash
salon kosmetyczny
fitnes bar

Korzyści:

poprawisz swoją sylwetkę
pozbędziesz się zbędnych nad-kilogramów
poznasz ciekawych ludzi

Indywidualne podejście:

trenerzy przygotują programy treningowe
indywidualny programy dietetyczny

Zawsze w zależności od twoich potrzeb!!!

Zdrowie w Baltic Oasis:

kondycja
wytrzymałość

Co lubię?

rowery
bieżnie
stepery
cycling

Hm, ciało:

Salon Urody
OTC OnLine

zadbają o Twoją cerę, figurę, dobre samopoczucie i dużo dużo więcej..

Aerobik:

BODY BALL
PILATES
JOGA
AQUAGYM..

Jedzonko, posiłek?

pełna kontrola
koktajle owocowe i proteinowe
profesjonalny bar z suplementami

Tylko zdrowe Menu!!!

Zawsze po trudach dnia chętnie relaksuję się w jacuzzi, łaźni parowej, oraz pływam w ciepłym basenie.

Basen z moją temperaturą wody - 29 stopni C!!

Polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
Wypadałoby, Drogi Zarządzie, pisać bez błędów ortograficznych (sauen, rozpoczoł, kuż) - wstyd!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo przepraszamy, z literówki, jeśli chodzi o "kuż" to miało być "już"
pozdrawiamy i zapraszamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Drogi Zarządzie!

Ja rozumiem, że w każdym klubie jest czas na remont, ale nie wypada w czasie tego remontu reklamować i sprzedawać nieistniejących usług!!!

Uczciwiej byłoby poinformować klientów, co w danym czasie będzie dostępne, żeby mieli świadomość za co płacą niemałe pieniądze.

Odnośnie powyższych kryptoreklam:

- woda w basenie nigdy nie ma 29 stopni! (to dobrze, bo byłaby zbyt ciepła do pływania, jednak czuję się w obowiązku skorygowania nieprawdziwych reklam)

- za to woda w jakuzzi zdecydowanie zbyt zimna - nie nadaje się do relaksu i rozluźnienia mięśni bo zwyczajnie się marznie.

- sauna sucha nieczynna od 1,5 miesiąca i pewnie się już nie doczekam do końca mojego karnetu

- sauna mokra również nieczynna od jakichś dwóch tygodni i tracę nadzieję, że jeszcze z niej skorzystam.

Jedno mnie zastanawia - jak to jest, że kilka lat temu obie sauny działały i miały się dobrze, a potem nagle konieczne się stały ciągłe remonty i przerwy techniczne na zmianę lub obu naraz?

Ogólnie jestem rozczarowana i więcej karnetów nie kupię.
Nawet promocja z Groupona okazała się przepłaceniem i zmarnowaniem pieniędzy.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
DYREKTOR HEHEHHEHE w lajkrze na rowerku heheh
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry