Widok

co to może być??

Wczoraj jadąc autem,zmieniłam bieg na dwójke,potem na trójkę itd.samochód zaczął mi szarpać,po chwili zryw i tak na przemian,zmniejszał obroty,w okolicach stacyjki słyszałam delikatne metaliczne stukanie.Wróciłam, mąż sprawdził świece i wszystko oki z nimi.
Po sprawdzeniu tyko swiec auto sprawowało się normalnie,dziś jadąc do pracy również wszystko oki,nie wiem co znowu będzie jak będę wracać do domu.

Czy ktoś z Was miał podobny problem,i się może orientuje co to może być za usterka??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawdopodobnie kable...
Kable raczej nie,bo wieczorem patrzylismy i nie iskrzyły ,ale dziękuję za odp.
jakie auto, jaki silnik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jaki samochod, jaki silnik? Trudno tak ocenić najlepiej zapytaj na forum dotyczącym tego wlasnie modelu. Kazdy samochod ma jakies forum czy fanclub i tam siedza ludzie ktorzy znaja dany model na wylot. Bardzo duze prawdopodobienstwo ze dadzą Ci prawidlowa diagnoze.
Corsa B 1.2
W lini prawie prostej w okolicy stacyjki znajduje się cewka zapłonowa - oraz aparat zapłonowy. Najlepiej będzie podjechać na diagnostykę komputerową silnika. Takie szarpanie w 90% oznacza problem z elektryką a w 10 z różnymi filtrami
Zwróć uwagę Anka ,że problem z autem masz wówczas jak piszesz, gdy wracasz do domu.
Spróbuj raz przyjechać do mnie , zobaczymy czy wtedy problem się powtórzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dowcipne:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam opel scannera mozemy podpiac autko( tylko nie wiem czy Twoje autko ma obd2)

Inne tematy z forum Motoryzacja

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie

do góry