Widok

co to powstalo na pszeciw baru

odbywaja sie zjazdy ludzi z psami co to ma byc wsrod domow zamieszkalych to trzeba ukrocic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Przenajświętsza Panienko, Maryjo zawsze dziewico! Człowieku rozpoczynający nowy wątek! Gdzie i kiedy chodziłeś do jakiejkolwiek szkoły? Kiedy jest się takim analfabetą, to bierze się do ręki słowniczek ortograficzny, a później pisze na publicznym forum!!! Trochę poczucia wstydu! Ludzie to czytają!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz analfabeta wie, ze popełnił błąd. Mnie bardziej przeraża jego ciekawość, i opór przed czymś nieznanym.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze mnie to zastanawia, jeżeli ludzie widzą wokół siebie jakieś zjawisko, które im przeszkadza to czemu idą z tym na forum. Czy nie lepiej nie wiem, iść porozmawiać ludźmi, którzy organizują czynność, która denerwuje lub chociaż zgłosić to do Gminy aby rozpatrzyła sprawę w jakimś formalnym toku? Przecież chyba nie myśli autor tego postu, że ktoś to przeczyta weźmie pałę w rękę i pójdzie gonić ludzi bo ktoś napisał post.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Iść, zapytać? to wymaga odwagi. Internet pozornie zapewnia anonimowość.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy to jest szkółka dla psów? Chętnie pójdę ze swoim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spytaj tego co, chce ukrócić na "pszeciw" baru
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to powstało psie szkolenisko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w jakie dni i o której godzinie są lekcję. Jaka cena
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

do góry