Widok

co z alfa i klifem?

wie ktoś co z bomi z alfa centrum w gdański i klifem w gdyni??? Kiedy w koncu sie coś wyjaśni????????????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do zamknięcia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A skąd wiesz, masz jakieś wiarygodne inf.? na razie pracują z wersją do grudnia.
aż do grudnia?????
I tak to właśniewygląda na tych forach ktoś se napisze jakąś plotkę wyssaną z palca a inni się boją martwią wpadają w panikę , póki co o zamknięciu bomi alfa i bomi klif z pracowników nikt nic nie wie a Ci co wiedzą nie mogą nic powiedzieć taka ich praca i obowiązki :) Co ma być to będzie nie mamy na to już żadnego wpływu nie możemy zamartwiać się na zapas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nareszcie rozsądny wpis.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież napisałem/am że jest to ostatnia wersja(kierownictwa) a jak będzie naprawdę to nikt z pracowników tego nie wie, chodzi mi o Klif bo co z Alfą to nie wiem.
podobno klif 2 listopada zamykaja
Oby! Już czas, żebym mógł zrobić zakupy w normalny sklepie. Już nie mogłem patrzeć na te kwaśne panie z Klifu i dałem sobie spokój z zakupami w tym pseudo-sklepie. Wolę zrobić zakupy w Mark&Spencer, przynajmniej mają smaczne kąski i miłą obsługę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w koncuuuu :) i co alfa? jako jedyne bomi w trójmiescie??? tez juz by mogli zamknąc bo pewnie same dziewczyny nie wiedza na czym stoja
No i jak tam z Bomi w klifie zamkneli je czy nie ?????
NIE !!! jeszcze wegetuje- i jest to bardzo odpowiedni synonim do nędznej egzystencji tego sklepu, a jak długo... możliwe że jeszcze z jeden dzień, dwa lub trzy, a może dłużej? pożyjemy, zobaczymy.
Najlepiej robią szczury, jak statek tonie to odpowiednio szybciej uciekają...Ci co zostali w Bomi do końca to mają za swoje... Nikt na nich patrzeć nie może albo nie mógł... W klientach wzbudaliśmy lub wzbudzamy odruchy wymiotne... W końcu nikt nie lubi patrzeć na biedę, na nędzę w postaci pustek na półkach i tego, że obsługa z tego wszystkiego, to nie wie za co się łapać, bo nie bardzo czasem jest za co... Chociaż były sklepy, że było co robić, .... ale... wszystkim opadły ręce... Kto odszedł zawczasu do innej roboty - ten wygrał bo nie jest źle kojarzony... Czyli morał: nie zawsze wierność popłaca... Ale nie kazdego stać było na taki luksus....chyba, ze zrobili to 2 lata szybciej i faktycznie coś znaleźli...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem po co ciągnąć agonię? To jest antyreklama dla marki, niepotrzebnie wydane pieniądze a zysku brak... Madison przeszedł na franczyzę, Batory przeszedł i aż chce się tam kupować, tym bardziej że w większości stare twarze do których jako klient się przywiązałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry