Widok
co za porażka :-(
W końcu po wielu próbach udało się zorganizować spotkanie z koleżankami z pracy. Poszłyśmy do Cafe Ferber, na początku spoko, później zaczęły dochodzić do naszego stolika kolejne osoby a kelnerka nas zupełnie olała... Wypiłyśmy po jednym drinku i:
nikt nie podszedł żeby zebrać puste kieliszki,
nikt do nas nie podszedł, aby zebrać dalsze zamówienie.
Zlewka totalna.
Jedna z nas poszła przypomnieć, że chciałybyśmy złożyć zamówienie. Kelnerka ostentacyjnie podeszła zebrać zamówienia od osób siedzących obok, nas zupełnie pomijając. Czekałyśmy jeszcze 15 minut i nic... Wspomnę, że nie było tłumów w tej kawiarni.
Naprawdę było mi z tego powodu przykro, bo zostałyśmy bardzo niefajnie potraktowane.
Nikomu nie polecam tej kawiarni. Po tym jak nas potraktowano, będę jedynie odradzać tamtejsze wizyty.
nikt nie podszedł żeby zebrać puste kieliszki,
nikt do nas nie podszedł, aby zebrać dalsze zamówienie.
Zlewka totalna.
Jedna z nas poszła przypomnieć, że chciałybyśmy złożyć zamówienie. Kelnerka ostentacyjnie podeszła zebrać zamówienia od osób siedzących obok, nas zupełnie pomijając. Czekałyśmy jeszcze 15 minut i nic... Wspomnę, że nie było tłumów w tej kawiarni.
Naprawdę było mi z tego powodu przykro, bo zostałyśmy bardzo niefajnie potraktowane.
Nikomu nie polecam tej kawiarni. Po tym jak nas potraktowano, będę jedynie odradzać tamtejsze wizyty.
Moja ocena
Ferber Bread&Wine
kategoria: Kawiarnie i herbaciarnie
obsługa: 1
menu: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6