Widok

co zrobić z junkersem po demontażu?

witam, próbuje sprzedać działający ,,junkes,, podgrzewacz wody. Zdemontowali nam w bloku. Próbuje sprzedać żeby się pozbyć. nikt nie chce kupić. Może ktoś oddawał na części , na złomie? ile można uzyskać ? warto się bawić czy lepiej zostawić przy śmietniku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wywal to.....
Ja tez chcialem opony zuzyte komus za pol ceny sprzedac i nikt nie chcial kupic.
Oprawić w ramkę podpisując pod ramką

"witam, próbuje sprzedać działający ,,junkes,, podgrzewacz wody. Zdemontowali nam w bloku. Próbuje sprzedać żeby się pozbyć. nikt nie chce kupić. Może ktoś oddawał na części , na złomie? ile można uzyskać ? warto się bawić czy lepiej zostawić przy śmietniku?"
~....
2016-10-25 21:11:16

Za dekadę nie uwierzysz co napisałeś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na złomie można uzyskać 50-100 zł.
Trzeba go tylko rozmontować, oddzielając wężownicę i inne miedziane bądź mosiężne elementy od stalowej obudowy, która jest g.. warta i bez żalu możesz ją pod śmietnik wywalić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idź z tym do skupu złomu. Na śmietnik nie wyrzucaj, bo jak ktoś życzliwy zobaczy i doniesie to nałożą na ciebie karę, o ile dobrze pamiętam 500 zł.
popytaj o zlomiarza a sam podjedzie, zniesie, zabierze i po klopocie.
Nie wyrzucaj zanieś do urzędu miasta w wydziale ochrony środowiska dostaniesz jednorazowa dotacje pokrywająca 20% zakupu nowego urządzenia zgodnie z ustawa o modernizacji sieci ciepłowniczej narzuconej przez UE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tylko ze mu juz nie mamy Junkersa. Podłączyli nam ciepłą wode.
Możesz zadzwonić do serwisanta zajmującego się urządzeniami tej firmy, ale nie wiem, czy to coś da. Mój mąż prowadzi takie usługi i czasem odkupuje od klienta używany działający prawidłowo podgrzewacz, ponieważ miewa klientów, którzy nie mogą sobie pozwolić na nowy.

W twojej sytuacji podgrzewacz jest już zdemontowany, więc tylko na słowo wiadomo, że działa.

Wystaw na olx.
wystawiłam za grosze, i tak nikt nie jest chętny :(
Hej, na ktorym osiedlu mieszkasz? Też mam dość grzania wody Junkersem..
Oruńskie Przedmieście w tych wieżowcach

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

białe blaty w kuchni (40 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

Malowanie elewacji (4 odpowiedzi)

Powie mi ktoś ile bierze się teraz za malowanie elewacji w Niemczech okoliczne tierr

Pytanie o oświetlenie może ktoś wyjaśni (17 odpowiedzi)

Oprawa led, 35w, 4000lum. Tak mam w projekcie. Co to oznacza? Jakie lampy powinnam zakupić do...

do góry