Dzień dobry wszystkim!
Egzamin na prawko zdałem za trzecim razem, co jak na takiego ciamajdę i tak jest świetnym wynikiem.:)
Zajęcia teoretyczne z Panem Marianem były niezwykle interesujące. Wiedza przekazywana jest za pomocą logiki i humoru. Kiedy na nie chodziłem, była ta okropna zima. Ale co tam! - mróz i zaspy nie mogły mnie zniechęcić, abym nie przychodził na zajęcia. Tak mnie wciągnęło!
Zajęcia praktyczne również były smerfastyczne!:) Czułem się bardzo bezpiecznie jadąc L-ką, bo wiedziałem, że Pan Marian nad wszystkim czuwa. Jestem mu bardzo wdzięczny za cierpliwość i wyrozumiałość. Ze stanu kompletnego pustaka udało się wymodelować coś, co zdało egzamin. Aż trudno uwierzyć.
Polecam kurs prowadzony przez Autogryf, ponieważ jest to pełen profesjonalizm i docieranie do osobowości każdego z osobna, tak aby wyhodować z niego wprawnego i odpowiedzialnego kierowcę.
Dla mnie osobiście jest to również ogromny zaszczyt, że mogłem poznać Pana Mariana, bo to naprawdę cudowny człowiek. Ten, kto go zna, wie, że nie kłamię.
Jeszcze raz serdecznie polecam i również pozdrawiam wszystkich kursantów!

:):):)