We wrześniu szukałam firmy, żeby zrobić większe zakupy (płytę gaz., piekarnik elektr., zmywarkę, lodówkę i pralkę).
Dowiedziałam się o tec 4 you. Pojechałam do nich, mając listę sprzętów (firma, model i ceny), które mnie interesowały. Część sprzętu (wybrane modele) były dostępne, w miejsce innych zaproponowano mi inne modele w cenie tych, które mnie interesowały. Dla pewności spytałam, czy czymś się różnią. W odpowiedzi dowiedziałam się, że nie, że to kwestia np. innych rusztów (płyta gaz.).
Mając ofertę 4 sprzętów w dobrej cenie (zbliżonej do tych, które wcześniej sprawdziłam) złożyłam zamówienie. Jakie było moje zdziwienie, gdy w domu, z ciekawości sprawdziłam modele zaproponowane mi przez p.Witolda (szefa) i zobaczyłam, że są tańsze a co gorsza mają niższą klasę energetyczną! Oburzona zadzwoniłam do niego i dostałam odpowiedź, że sama się na to zgodziłam. Jednak na argument, że zostałam wprowadzona w błąd płacąc tyle samo za niższą klasę energetyczną nie dostałam żadnej odpowiedzi.
Byłam zniesmaczona, że kupując na raz całą kuchnię zostałam naciągnięta! Na koniec zapytałam, czy po tym wszystkim dostanę dobrą ofertę na pralkę, jednak p. Witold nie miał potrzeby rekompensaty. SZOK