Widok
startował facet bez lewej ręki !!!!!!!
Na rwm org pl w dziale relacje katalog fotosy nr 11
zdjęcie nr113727.jpeg
przedstawia podobny przepadek
link do strony z żenującymi komentarzami:
http://rwm.org.pl/relacje/?pobierz-zdjecie,113727
link bezpośredni do foty:
http://rwm.org.pl/relacje/fotosy/11/113727.jpeg
zdjęcie nr113727.jpeg
przedstawia podobny przepadek
link do strony z żenującymi komentarzami:
http://rwm.org.pl/relacje/?pobierz-zdjecie,113727
link bezpośredni do foty:
http://rwm.org.pl/relacje/fotosy/11/113727.jpeg
kiedyś we Toskanii na wyścigu widziałem jednego gościa bez lewej nogi amputowanej nad kolanem - miał tytanową protezę z przegubem kolanowym mocowaną do specjalnej krótkiej korby za pomocą sprytnego zatrzasku. w tym samym wyścigu startował facet bez prawej ręki od samego barku - kierę miał specjalnie wyprofilowaną z klamkomanetką obsługującą obie przerzutki. Obaj startowali na dystansie 160 km, w tym trzy średniej długości podjazdy i jeden z*******y pod monte siera, gdzie niejeden pełnosprawny się z****** i zawrócił.
no pewnie. ja sie nazywam nordicem i się nie obrażam.
z moją siostrą chodzi do klasy czarnoskóry Polak
jamajskiego pochodzenia. jest głupi jak pół buta,
że szkoda bejzbola użyć, ale to nie ma nic wspóla
z kolorem skóry, a raczej z wychowaniem czy włacha
jego brakiem. dlatego kolor skóry nie jest powodem
ani do dumy, ani do poniżania. liczy się, kim człowiek
jest, jak zgaszą światło...
z moją siostrą chodzi do klasy czarnoskóry Polak
jamajskiego pochodzenia. jest głupi jak pół buta,
że szkoda bejzbola użyć, ale to nie ma nic wspóla
z kolorem skóry, a raczej z wychowaniem czy włacha
jego brakiem. dlatego kolor skóry nie jest powodem
ani do dumy, ani do poniżania. liczy się, kim człowiek
jest, jak zgaszą światło...
Pytanie dlaczego tylko kolesie z totalnych zadupi tego swiata sa najlepsi w tego typu maratonach ?
Wg mnie, biorac pod uwage totalne zacofanie Czarnuchow from Afryka (Kenya i te sprawy), to sa oni zmuszeni, by wszedzie łazic z buta, wiec nie potrzebuja specjalnie treningu (bo i tak musi wycinac 30km, na targ by kupic, owce, koze lub inny sprzet)
Dla nich myknac taki maraton , to z paluszkiem w czarnej dupie :-)
A np. taki Afroamerykanin "co wódz sprzedal jego pra,pra dziadka do Stanow, za paczke fajek" nie musi juz lazic z buciorka 30km do najblizszego sklepu, to dziwne nie jest - w maratonach nie daje rady...pozostaje koszykowka :)
Wg mnie, biorac pod uwage totalne zacofanie Czarnuchow from Afryka (Kenya i te sprawy), to sa oni zmuszeni, by wszedzie łazic z buta, wiec nie potrzebuja specjalnie treningu (bo i tak musi wycinac 30km, na targ by kupic, owce, koze lub inny sprzet)
Dla nich myknac taki maraton , to z paluszkiem w czarnej dupie :-)
A np. taki Afroamerykanin "co wódz sprzedal jego pra,pra dziadka do Stanow, za paczke fajek" nie musi juz lazic z buciorka 30km do najblizszego sklepu, to dziwne nie jest - w maratonach nie daje rady...pozostaje koszykowka :)
Afroamerykanin z Europy :-)
w sumie jest to mozliwe -np. Murzyn, urodzony w US, mieszka obecnie we Francji i gra w Kosza - jasne, co nie? :)
Hehehe, nawiasem mowiac przypomnial mi sie text z filmu "Full Metal Jacket" - co zrobic, by odciagnac grupe murzynow od gwalcenia Wietnamki? rzucic im pilke do kosza....
Pytanie czemu Murzyni nie jezdza w ProTour?
MOim skromnym zdaniem, murzyni mimo wrodzonej wytrzymalosci (wiadamo po co zciagali ich z Afryki jako niewolnikow, a nie robili tego np. z Indianami..)To jednak kolarstwo wymaga bardzo duzo pracy i trening jest dlugi,bardzo monotonny, a murzyni nie lubia ciezko pracowac, no chyba ,ze ich batem do roboty zapedzic :-) moge sie zalozyc, ze wystarczy lac takiego zawodnika kijem po plecach, a zwyciazylby TDF :-)
w sumie jest to mozliwe -np. Murzyn, urodzony w US, mieszka obecnie we Francji i gra w Kosza - jasne, co nie? :)
Hehehe, nawiasem mowiac przypomnial mi sie text z filmu "Full Metal Jacket" - co zrobic, by odciagnac grupe murzynow od gwalcenia Wietnamki? rzucic im pilke do kosza....
Pytanie czemu Murzyni nie jezdza w ProTour?
MOim skromnym zdaniem, murzyni mimo wrodzonej wytrzymalosci (wiadamo po co zciagali ich z Afryki jako niewolnikow, a nie robili tego np. z Indianami..)To jednak kolarstwo wymaga bardzo duzo pracy i trening jest dlugi,bardzo monotonny, a murzyni nie lubia ciezko pracowac, no chyba ,ze ich batem do roboty zapedzic :-) moge sie zalozyc, ze wystarczy lac takiego zawodnika kijem po plecach, a zwyciazylby TDF :-)
Pewnie miała białe przescieradło z wycietymi dziurami na oczy i palac krzyże straszyla, dbiga czlowieka o ksywie czlowieka z czarnego lądu.
Dbig, w przyszlym tygoniu jaki bedzie temat przewodni?
Z czym znowu bedziesz mial problem ? "Żółci na podjazdach" ?
Skończ robić z siebie błazna w końcu
Kończe dyskusje bo sprowadzisz mnie do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem ;)
Dbig, w przyszlym tygoniu jaki bedzie temat przewodni?
Z czym znowu bedziesz mial problem ? "Żółci na podjazdach" ?
Skończ robić z siebie błazna w końcu
Kończe dyskusje bo sprowadzisz mnie do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem ;)