Widok
czarny szlak
ostanio postanowiłem znaleźć "te wszystkie" bajery co podobno znajdują się gdzieć w pobliżu czarnego szlaku (może na nim samym nawet, mogłem przecież nie zauwarzyć;o). wiec wczoraj pojechałem sobie z Wrzesza ulicą Słowckiego do złotej karczmy i na skrzyzowaniu skreciłem w prawo na domki. jadąc w zdłuż nich (były po mojej prawicy) dojechałem do szlabanu i skręciłem na brązowy szlak. po jakimś czasie dpjechałem do czarnego i jechałem aż (tylko?) do "tej" asfaltowej drogi (tej takiej długiej, która zaczyna sie przed złotą karczmą, ma ok 6km i można nią przejeżdzając przez doline radości dojechac do Oliwy). nic nie znalazłem:o\ może ktoś mi powie gdzie to jest bo tam podobno nawet huśtawka jest??:oD
rama to Alu 7001 , 17', RST DELTA PRO 10cm Powietrze, Osprzęt założony już na zime STX RC, w styczniu bede montowal LX-y. No jeszcze nie wiem czy LX , zastanawiam się nad firmą s****. Shimano jest dla mnie monopolista na rynku czesci rowerowych a monopolu bardzo nie lubie TPSA :-( pewnie wiesz o co mi chodzi. Wczoraj wracajac z Moreny zlapalem gume ha ha ha , kazdemu sie zdaza. Nie mialem nic na wymiasne dom blisko wiec z buta. Oprocz jazdy na rowerze biegam i wczoraj wlasnie postanowiulem sobie pobiegac. Jestem ciekawy jakie jest Twije zdanie na temat firm rowerowych.
shimano
Kolego!
Po pierwsze shimano nie jest monopolista, bo jak sam slusznie zauwazylesm mozna kupic jeszcze s****a, a jak jezdzisz na szosie to campagnolo...
Po drugie, zastanowiles sie przez chwile, dlaczego shimano ma taka, a nie inna pozycje na rynku??? Sprawdz na czym jezdza zawodnicy i zapytaj ich co mysla o swoim sprzecie...
Po pierwsze shimano nie jest monopolista, bo jak sam slusznie zauwazylesm mozna kupic jeszcze s****a, a jak jezdzisz na szosie to campagnolo...
Po drugie, zastanowiles sie przez chwile, dlaczego shimano ma taka, a nie inna pozycje na rynku??? Sprawdz na czym jezdza zawodnicy i zapytaj ich co mysla o swoim sprzecie...