Widok

czas oczekiwania!!! Cena!!

Podobno czas oczekiwania miał być 10min. Czekałem 23. Podobno miał być rabat. Nie było. Dopiero jak się upomniałem dostałem 10%. Miało być 20.
Podobno mają mało klientów. Pewnie dlatego, że kierowcy traktują nas po chamsku.("sam pan sobie wyjmij tą walizkę"...) Mam jeszcze kilka uwag, ale nie chce mi się już opisywać. Syf i tyle.
Moja ocena
Hallo Taxi kategoria: Taxi
obsługa: 1

jakość usług: 2

czas oczekiwania: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

CZAS OCZEKIWANIA DO 10 MINUT

Widac ze konkurencja nie spi, ale takie sa uroki internetu,prosze traktowac te opinie z przymruzeniem oka ,sytuacja *sam pan sobie wyjmij ta walizke* przy dzisiejszej konkurencji na rynku nieprawdopodobna,jezdze z ta firma na lotnisko z wrzeszcza,zawsze uprzejmi mili panowie i cena zawsze taka sama.Nie mialem zadnej nieprzyjemnej sytuacji.
Firma bardzo dobra a opinie taka jak ta i inne to robota kierowcow z konkurencyjnych firm.Dajcie sobie na luz,bo to sie robi nudne.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepsze samochody i mili kierowcy. Wpisy jak powyzej to paszkwile nieudolnej konkurencji
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez wątpienia kierowca tej korporacji miałby duże kłopoty za takie zachowanie. A jeśli masz "kilka uwag" to zwróć się z nimi do Zarządu i nie pisz bzdur.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry