Widok
buba napisał(a):
> moze ktos uzywal podczas Harp. czolowki Petzl Myo XP 2008
> albo po prostu ma ta czalowke ;) i moze podzielic sie opiniami
> na jej temat?
- małe, nieporęczne przyciski, zwłaszcza gdy się jest w grubszych rękawiczkach. Ale podobno do wszystkiego można się przyzwyczaić ;)
- dedykowana raczej pod baterie, na akku świeci tak sobie (Petzl od lat nie przyjmuje do wiadomości dużego postępu i popularności akumulatorków)
A tak poza tym to bardzo wygodna, dość uniwersalna czołówka. Chyba konkurencji zbyt dużej nie ma, zwłaszcza że kosztuje ciut mniejsze pieniądze niż kiedyś.
pozdr
> moze ktos uzywal podczas Harp. czolowki Petzl Myo XP 2008
> albo po prostu ma ta czalowke ;) i moze podzielic sie opiniami
> na jej temat?
- małe, nieporęczne przyciski, zwłaszcza gdy się jest w grubszych rękawiczkach. Ale podobno do wszystkiego można się przyzwyczaić ;)
- dedykowana raczej pod baterie, na akku świeci tak sobie (Petzl od lat nie przyjmuje do wiadomości dużego postępu i popularności akumulatorków)
A tak poza tym to bardzo wygodna, dość uniwersalna czołówka. Chyba konkurencji zbyt dużej nie ma, zwłaszcza że kosztuje ciut mniejsze pieniądze niż kiedyś.
pozdr
Mercedes między czołówkami - są oczywiście i Rolls-Royce, ale po co płacić dużo więcej.
Na poprzednim harpaganie zgasła moja stara wysłużona czołówka, kupiona od ruskich :-) Mój kolega ma właśnie taką o jaką pytasz - starczyła dla dwóch piechurów! Na kolejnego harpa zabieram już swoją ukochaną Myo Belt XP Petzl. To co o niej piszą jest prawdziwe, cena jest niewysoka, a jakość duża.
Pozdrawiam.
Na poprzednim harpaganie zgasła moja stara wysłużona czołówka, kupiona od ruskich :-) Mój kolega ma właśnie taką o jaką pytasz - starczyła dla dwóch piechurów! Na kolejnego harpa zabieram już swoją ukochaną Myo Belt XP Petzl. To co o niej piszą jest prawdziwe, cena jest niewysoka, a jakość duża.
Pozdrawiam.
SUPER czołowka. Kupilem 2lata temu i nie załuje zakupu.. przydaje sie na kazdym kroku.. jak nie na imprezach nocnych.. to w domu, na rowerze poprostu wszedzie. Ciekawe tryby świetlne, mała, wygodna.. fajne rozwiązanie powiadamiania o niskim stanie bateri.. dwie opcje: swiatło rozproszone i skupiajace - tylko jedna dioda - notabene dożywotnia gwarancja..
jedeny minus to taki.. ze ładowarke na akumulatory mam na 2 lub 4 baterie.. a do latarki wchodzą 3.. nie "zdrowe" jest ładowanie jedej bateri naładowanej (czwartej nie uzywam do niczego) tak wiec lekka strata.. ale jakos sobie radze :)
Pozdrawiam
jedeny minus to taki.. ze ładowarke na akumulatory mam na 2 lub 4 baterie.. a do latarki wchodzą 3.. nie "zdrowe" jest ładowanie jedej bateri naładowanej (czwartej nie uzywam do niczego) tak wiec lekka strata.. ale jakos sobie radze :)
Pozdrawiam
YouceK napisał(a):
> jedeny minus to taki.. ze ładowarke na akumulatory mam na 2 lub
> 4 baterie.. a do latarki wchodzą 3.. nie "zdrowe" jest
> ładowanie jedej bateri naładowanej (czwartej nie uzywam do
> niczego) tak wiec lekka strata.. ale jakos sobie radze :)
>
> Pozdrawiam
Kup sobie 2 komplety akumulatorów i ładuj najpierw 4 potem 2 i w sumie masz 6 czyli dwa komplety do Myo XP :-)
> jedeny minus to taki.. ze ładowarke na akumulatory mam na 2 lub
> 4 baterie.. a do latarki wchodzą 3.. nie "zdrowe" jest
> ładowanie jedej bateri naładowanej (czwartej nie uzywam do
> niczego) tak wiec lekka strata.. ale jakos sobie radze :)
>
> Pozdrawiam
Kup sobie 2 komplety akumulatorów i ładuj najpierw 4 potem 2 i w sumie masz 6 czyli dwa komplety do Myo XP :-)
Jankes. napisał(a):
> YouceK napisał(a):
>
> > jedeny minus to taki.. ze ładowarke na akumulatory mam na 2
> lub
> > 4 baterie.. a do latarki wchodzą 3.. nie "zdrowe" jest
> > ładowanie jedej bateri naładowanej (czwartej nie uzywam do
> > niczego) tak wiec lekka strata.. ale jakos sobie radze :)
> >
> > Pozdrawiam
>
> Kup sobie 2 komplety akumulatorów i ładuj najpierw 4 potem 2 i
> w sumie masz 6 czyli dwa komplety do Myo XP :-)
Można tez nabyć ładowarkę BC-700 (bodaj), która to ładowarka ładuje indywidualnie każde z 4-rech ogniw.
> YouceK napisał(a):
>
> > jedeny minus to taki.. ze ładowarke na akumulatory mam na 2
> lub
> > 4 baterie.. a do latarki wchodzą 3.. nie "zdrowe" jest
> > ładowanie jedej bateri naładowanej (czwartej nie uzywam do
> > niczego) tak wiec lekka strata.. ale jakos sobie radze :)
> >
> > Pozdrawiam
>
> Kup sobie 2 komplety akumulatorów i ładuj najpierw 4 potem 2 i
> w sumie masz 6 czyli dwa komplety do Myo XP :-)
Można tez nabyć ładowarkę BC-700 (bodaj), która to ładowarka ładuje indywidualnie każde z 4-rech ogniw.