Widok
czwartek lodozercow
czwartek zbliza sie nieublaganie...
i tak sie zastanawiam, czy macie sile i ochote na kolejne wydanie spotkania lodozercow :)
tym razem we wrzeszczu
chodzi mi po glowie tez koncepcja pizzopozeractwa. na zaspie jest miejsce, gdzie reklamuja sie, ze maja najwieksza pizze :)
czy znajda sie chetni, aby ja wyprobowac?
pozdrawiam
jurek
i tak sie zastanawiam, czy macie sile i ochote na kolejne wydanie spotkania lodozercow :)
tym razem we wrzeszczu
chodzi mi po glowie tez koncepcja pizzopozeractwa. na zaspie jest miejsce, gdzie reklamuja sie, ze maja najwieksza pizze :)
czy znajda sie chetni, aby ja wyprobowac?
pozdrawiam
jurek
ja mam lepszy pomysł przyjedźcie wszyscy do centrum matarnia do piątku..moze byc i czwartek!! Zrobicie Kazde z was u mnie ankiete i po godzinie 20 usiadziemy sobie gdzies w jakiejs jadłodajni ;p ha!!! Noo jesli ktos lubi mozemy isc na hod-dogi za 1zł do Ikei ;d hahahaha albo na lody ;p (zart)
-=JuStine=-
Jak byscie znali dobre miejsce gdzie daja, gofry z bita smietana i "krowka", lub swietny wilgotniutki sernik, lub ewentualnie boska chwalwe, to moze i ja bym sie skusil - gdyby bylo blisko (Chelm, Gdansk - centrum)
:-)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Glodny glodnemu wypominal?:P
Lubie wilgotne.... Jedzenie (z naciskiem na slodycze):-)
Nie odpowiedzialas na moje pytanie:P
Pozdrawiam, i dobranoc:-)
PS: Ide poogladac pytona....
...co by nikt nie mial glupich mysli, mam na mysli monty pytona;)
Lubie wilgotne.... Jedzenie (z naciskiem na slodycze):-)
Nie odpowiedzialas na moje pytanie:P
Pozdrawiam, i dobranoc:-)
PS: Ide poogladac pytona....
...co by nikt nie mial glupich mysli, mam na mysli monty pytona;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Oboje wiemy? Roznie to bywa, to jak u pytona:
- Czy ja mam naprawde duzy nos mamo?
- Przestan ciagle mowic o seksie, ciagle tylko o nim mowisz i myslisz, w dzien i w nocy, czy jest za duzy czy za maly...
- Czy ja mam naprawde duzy nos mamo?
- Przestan ciagle mowic o seksie, ciagle tylko o nim mowisz i myslisz, w dzien i w nocy, czy jest za duzy czy za maly...
Hehe, niezly pomysl, ale nie jest moim celem jej dopier... wrecz przeciwnie, mysle ze takie spotkanie mialo by negatywniejszy wplyw na nia niz na mnie. Ja juz sobie poskladalem zycie :-)
Zreszta gadamy tu o mnie, i o sopocie, a narazie nic nie zostalo ustalone. Ja nie jestem calym forum, dogadajcie sie, moze i ja wpadne, jak nie teraz to moze nastepnym razem. :-)
Zreszta gadamy tu o mnie, i o sopocie, a narazie nic nie zostalo ustalone. Ja nie jestem calym forum, dogadajcie sie, moze i ja wpadne, jak nie teraz to moze nastepnym razem. :-)