Widok

czworonogi

mam pytanko: co robicie ze swoimi czworonogami, gdy musicie np wyjechac na kilka dni, a wasz pupil nie moze wam towarzyszyc?

Znacie moze jakies godne polecenia hotele dla psow, na dabrowie obok banina jest jakiś.
czy ktos kiedys korzystal z takiego hotelu, proszę o opinię.

a moze macie jakies sprawdzone osoby, ktorym pozostawiacie wasze zwierzaki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zapraszam rodziców, przyjada i się zaopiekuja zwierzakami a i dom pusty nie stoi.
Kupujesz psa i nie wiesz co pózniej z nim zrobić? Hotel? a co ten zwierzak tam przeżywa pomyślałaś
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie wiem co przezywa w hotelu, wiec pytam o opinie, moze nie wszytskie sa zle.
akurat nikt z mojej rodziny nie bedzie mogl sie zajac.
i to nie tak, ze kupuje i nie wiem pozniej co z nim robic.
pierwszy raz mam taka sytuacje, ze za bardzo nie mam go z kim zostawic na 2 dni. z reszta co ja sie tlumacze... chce dobrze, stad pytanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Godnym polecenia Hotelem jest również szkoła dla psów CANAC- CENTRUM EDUKACJI KYNOLOGICZNEJ. http://www.canac.pl
hotel to ostateczność, niestety dość kosztowna... na kilka dni można zostawić dom " na głowie" zaprzyjaźnionych sąsiadów...pomoc sąsiedzka jest bezcenna!
proponuje dogadać się z sąsiadem, hotel to za duży stres dla zwierzaka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Imperium-Auto Salon (10 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry