Widok

czy brać rower do jastrzębiej?

Witam Wszystkich,
Mieszkam pod Krakowem, wybieram się na urlop do Jastrzębiej G. wraz z żoną i dzieciakiem (17miesięcy). Lubimy pojeździć na rowerkach.
Pytanie: Czy opłaca się taszczyć rowery ze sobą ???? Czy są tam jakieś ścieżki rowerowe ??? Jak ktoś się orientuje to proszę o info..

Z góry dziękuję.
Marcin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze się opłaca :-)
W poblizu Jastrzębiej jest dużo ciekawych terenów do pojazdek rowerowych, zarówno "lajtowych" jak i bardziej ambitnych. Jest trasa rowerowa na południe do Mechowa, są piesze szlaki turystyczne.
Polecam zabrac swojego dwukołowego przyjaciela ze sobą :-)

Pozdrawiam !

MW
Majk napisał(a):

> Zawsze się opłaca :-)
> W poblizu Jastrzębiej jest dużo ciekawych terenów do pojazdek
> rowerowych, zarówno "lajtowych" jak i bardziej ambitnych. Jest
> trasa rowerowa na południe do Mechowa, są piesze szlaki
> turystyczne.
> Polecam zabrac swojego dwukołowego przyjaciela ze sobą :-)
>
> Pozdrawiam !

Sporo po czasie, ale myślę że z lekka na temat. Masz rację Majk. Jechałam wczoraj, w niedzielę z synkami do Jastrzębiej Góry, za namową starszego załadowałam rowery. I zamiast do Karwi, skręciliśmy na Półwysep.
Dla całej naszej trójki BOMBA!! Trasa Chałupy - Kuźnica rewelacyjna jak na jazdę z dzieciakami, a jakie widoki nie muszę mówić. Ścieżka rowerowa z widokiem na Zatokę, można stanąć, cieszyć oczy i odpocząć. Ponieważ już po sezonie więc było fantastycznie, bo prawie pusto !!
Warto więc zabrać, jak to ładnie określiłeś " dwukołowego przyjaciela" ze sobą :))
Pozdrawiam :))
Cieszę się, że spodobały Ci sie uroki nadmorskiej autostrady na "Hel(l)" ;-)
Nic tylko czekać, aż taką piekną drogą będzie można przewędrowac cały półwysep - od Władka po Hel, nie narażając życia/zdrowia.
Byc może na wiosne będzie nowy odcinek ?...

Inne tematy z forum Rowery

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

do góry