Widok
czy gratis musi być bylejaki?
kupowałam prezent dla koleżanki , do cieni inglot chciałam dokupić coś do kompletu, wybrałam tusz do rzęs z gratisem- kredką do powiek, na szczęście pomyślałam ze do wybranych cieni lepiej będzie pasowała kredka w innym niż czarny kolorze a tę zatrzymam dla siebie , na drugi dzień okazało się że przy próbie zatemperowania z kredki została 1/3.
Poszłam oczywiście z paragonem i okazało się, że gratis to gratis i najwyraźniej miałam pecha panie nie miały najmniejszego zamiaru mi wymienić. Gdybym dała ją w prezencie to chyba spaliłabym się ze wstydu!
Taka firma znana na świecie powinna chyba jakieś standardy zachowywać i to zarówno w jakości produktów jak i obsłudze klienta.
Poszłam oczywiście z paragonem i okazało się, że gratis to gratis i najwyraźniej miałam pecha panie nie miały najmniejszego zamiaru mi wymienić. Gdybym dała ją w prezencie to chyba spaliłabym się ze wstydu!
Taka firma znana na świecie powinna chyba jakieś standardy zachowywać i to zarówno w jakości produktów jak i obsłudze klienta.
Moja ocena
Inglot
kategoria: Artykuły fryzjerskie i kosmetyczne
obsługa: 2
oferta: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
asortyment: 4
3.2
* maksymalna ocena 6