Widok
Blok nr 5 będzie oddany w VI 2013 roku to już za rok mam wrażenie , że się już buduje .Jeśli mieszkasz blisko to zrób zdjęcia i je pokaż nawet jeśli jest sam fundament.Tylko obawiam się czy będzie ten budynek obowiązywały stare przepisy dewelopera czy nowe te od V tego roku jest wtedy większe bezpieczeństwo dla nas kupujących.Ja już na oku mam mieszkanie i jego nr bo tutaj mi się wszystko podoba oprócz RÓŻ
te fajne stojaki na rowery i mój balkon loggia już mi zbrzydł nareszcie będę widzieć sąsiadów i pogaduchy będą bez chodzenia do nich.A na parapetówkę to się umówimy już wkrótce - Ja " skoczyć" mogę do sąsiada na taras bez windy i chodzenia ? Mam ten sam problem bo muszę sprzedać w Bydgoszczy moje mieszkanie nie chce być zależna od syna.Do niego będzie należeć reszta łącznie z zaopatrzeniem na tą parapetówkę.
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów myślę, że zniesiecie mój śpiew i mą muzykę.
te fajne stojaki na rowery i mój balkon loggia już mi zbrzydł nareszcie będę widzieć sąsiadów i pogaduchy będą bez chodzenia do nich.A na parapetówkę to się umówimy już wkrótce - Ja " skoczyć" mogę do sąsiada na taras bez windy i chodzenia ? Mam ten sam problem bo muszę sprzedać w Bydgoszczy moje mieszkanie nie chce być zależna od syna.Do niego będzie należeć reszta łącznie z zaopatrzeniem na tą parapetówkę.
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów myślę, że zniesiecie mój śpiew i mą muzykę.