Widok

czy ktoś czeka na mieszkanie w Patio róży

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
czy ktos z was czeka na mieszkanie w patio róży z hossy w budynkach 5 lub 6
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czekam na wybudowanie "4" na zieleniszu :)
ja tez czekam na zieleniszu. do sierpnia. mmmmmmm....jeszcze tyle czasu :(
bedziemy sasiadami?
Ja czekam - kupiliśmy w 5-ce :)
acha nas też interesuje mieszkanie w 5-tce tylko czekamy na kupca naszego starego mieszkania i mamy nadzieje ze wszystkich mieszkań tam nie wykupią
Widzę, że ryzykujecie, kupując mieszkanie któego jeszcze nie ma. Z doświadczenia powiem, że już więcej nie kupię niczego czego nie widzę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co jakieś złe doświadczenie hmm wiadomo ryzyko jest z takim mieszkaniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
temat -rzeka. Większość z około 60 osób, które obsługiwałam, żałowała że kupiła dziurę w ziemi. Dodam, że nie tylko w Hossie.
Blok nr 5 będzie oddany w VI 2013 roku to już za rok mam wrażenie , że się już buduje .Jeśli mieszkasz blisko to zrób zdjęcia i je pokaż nawet jeśli jest sam fundament.Tylko obawiam się czy będzie ten budynek obowiązywały stare przepisy dewelopera czy nowe te od V tego roku jest wtedy większe bezpieczeństwo dla nas kupujących.Ja już na oku mam mieszkanie i jego nr bo tutaj mi się wszystko podoba oprócz RÓŻ
te fajne stojaki na rowery i mój balkon loggia już mi zbrzydł nareszcie będę widzieć sąsiadów i pogaduchy będą bez chodzenia do nich.A na parapetówkę to się umówimy już wkrótce - Ja " skoczyć" mogę do sąsiada na taras bez windy i chodzenia ? Mam ten sam problem bo muszę sprzedać w Bydgoszczy moje mieszkanie nie chce być zależna od syna.Do niego będzie należeć reszta łącznie z zaopatrzeniem na tą parapetówkę.
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów myślę, że zniesiecie mój śpiew i mą muzykę.
fajnie macie... moje mieszkanie jeszcze w sferze marzeń jest
>>>>> RZUCAM PALENIE >>>>> UCZĘ SIĘ FOTOGRAFII >>>>> WYCHODZĘ ZA MĄŻ >>>>>

image

Inne tematy z forum Chwarzno - Wiczlino

Wiczlino - Ogród - opinie i oceny (102 odpowiedzi)

Osiedle Hossy to idealne miejsce dla rodzin pragnących zamieszkać w otoczeniu terenów zieleni, a...

Grand House Comfort i Premium (24 odpowiedzi)

Wiczlino to prężnie rozwijająca się dzielnica Gdyni - przybywa tu nowych domów i całych osiedli,...

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

do góry