Widok

czy ktoś z was chodzi do teatru

nie ma żadnego forum o teatrze, więc jeżeli ktoś ma ochotę podzielic się swoimi opiniami i nie tylko, czekam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja się właśnie wkurzam bo w najblizszym czasie nie ma nic ciekawego w teatrze, chyba że ty mnie oświecisz i podpowioesz na ci się wybrać.

zalezy w jakim, najbardziej orientuje się w repertuarze teatru muzycznego, polecam.
No tak, z tym, że wolałabym cos w Gdańsku. A co jest ciekawego teraz w muzycznym na co są jeszcze bilety?

napewno godne polecenia jest Namiętne Tango Seduccion, argentyńskie, bardzo chciałabym to zobaczyc, al eniestety bilety s atrochę drogie. Poza tym 14 maja wystawiony jest Janosik..., polecam oraz 27-28 maja Chicago, naprawdę warto, i 17-21 "12 ławek", ale to nie jest takie ciekawe bynajmniej dla mnie, wydaje mi się że to jest bardziej przeznaczone dl amłodzieży, ale można zobaczyc, szczególnie jak ktoś lubi hip-hop.

A wiesz może jak to jest w teatrach z próbami, czy można je obejrzec, czy są na nie dostępne bilety, bo ja się w tym nie orientuję, czy każdy może przyjśc na taką próbę?

Dzięki
Dzięki za podpowiedź pewnie skorzystam, może Chikago, choć bilety pewnie drogie. Jeśli chodzi o próby to niestety nie wiem. Polecam nasza Operę Bałtycką, ale jak na razie nic tam nie ma. Same przdstawienia dla dzieci i młodzieży a jak coś ciekawego to już nie ma biletów. Chociaz pod koniec maja chyba cos ma być, już nie pamiętam co.

no właśnie chcę się wybrac do opery ale jeszcze nigdy nie byłam, jak tam jest czy oni tylko śpiewają, czy można to zrozumiec? Czy lepsza jest opera czy operetka? Ciekawi mnie "Księżniczka Czardasza"?

A co do biletów na chicago, to są po ok 50zł, ale warto!
Zlezy co wolisz. Na pewno operetka jest luźniejszą formą, ja wolę operetki, bo aż tak dobrze nie znam sie na muzyce. Operetki sa bardziej zbliżone do musicali. Księżniczka Czaradasza jest właśnie operetką. Ale myślę ,że warto tez choć raz sie wybrać na operę zeby zobaczyć co to takiego. Jak dla mnie zbyt ambitne ;)

http://www.operabaltycka.pl/site/
Pytałaś o próby, więc wejdź na te stronę i w ten czwartek jest taka próba. Zastanawiam sie czy wstep jest wolny. Wyglada na to, że tak.

ZA DARMO?? Aż się wierzyc nei chce zobaczę to by było extra, tylko nie wiem czy akurat będę mogła teraz ale wielkie dzięki
Na stronie Teatru Wybrzeże jest link do forum o teatrze (niestety głównie Wybrzeże). Sama się na nim kiedyś udzielałam.
wygrałam bilety do opery na Cyrulika, macie jakieś opinie o tej operze, nigdy nie byłąm w operze, jak nalezy się ubrac i czy można w ogole zrozumiec to co oni śpiewaja?
Ja sie bardzo interesuje musicalem, w teatrze rowniez darza mi sie bywac, ale dopiero musical jest moim zyciem! Zainteresowanych ta tematyka zapraszam do serwisu www.musical.pl i na tamtejsze forum, a takze do amatorskiego serwisu moich znajomych http://www.teatr.dlawas.com/ i takze na forum - tematyka typowo teatralna, na forum poruszamy tematy stricte zwiazane z teatrem, a takze z musicalem :) Gdyby ktos chcial porozmawiac o teatrze i spektaklach (a zwlaszcza o musicalu) to zapraszam do dyskusji (rowniez tutaj na forum). Pozdrawiam!

Inne tematy z forum Hobby

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

do góry