Widok
napewno godne polecenia jest Namiętne Tango Seduccion, argentyńskie, bardzo chciałabym to zobaczyc, al eniestety bilety s atrochę drogie. Poza tym 14 maja wystawiony jest Janosik..., polecam oraz 27-28 maja Chicago, naprawdę warto, i 17-21 "12 ławek", ale to nie jest takie ciekawe bynajmniej dla mnie, wydaje mi się że to jest bardziej przeznaczone dl amłodzieży, ale można zobaczyc, szczególnie jak ktoś lubi hip-hop.
A wiesz może jak to jest w teatrach z próbami, czy można je obejrzec, czy są na nie dostępne bilety, bo ja się w tym nie orientuję, czy każdy może przyjśc na taką próbę?
Dzięki
A wiesz może jak to jest w teatrach z próbami, czy można je obejrzec, czy są na nie dostępne bilety, bo ja się w tym nie orientuję, czy każdy może przyjśc na taką próbę?
Dzięki
Dzięki za podpowiedź pewnie skorzystam, może Chikago, choć bilety pewnie drogie. Jeśli chodzi o próby to niestety nie wiem. Polecam nasza Operę Bałtycką, ale jak na razie nic tam nie ma. Same przdstawienia dla dzieci i młodzieży a jak coś ciekawego to już nie ma biletów. Chociaz pod koniec maja chyba cos ma być, już nie pamiętam co.
Zlezy co wolisz. Na pewno operetka jest luźniejszą formą, ja wolę operetki, bo aż tak dobrze nie znam sie na muzyce. Operetki sa bardziej zbliżone do musicali. Księżniczka Czaradasza jest właśnie operetką. Ale myślę ,że warto tez choć raz sie wybrać na operę zeby zobaczyć co to takiego. Jak dla mnie zbyt ambitne ;)
Ja sie bardzo interesuje musicalem, w teatrze rowniez darza mi sie bywac, ale dopiero musical jest moim zyciem! Zainteresowanych ta tematyka zapraszam do serwisu www.musical.pl i na tamtejsze forum, a takze do amatorskiego serwisu moich znajomych http://www.teatr.dlawas.com/ i takze na forum - tematyka typowo teatralna, na forum poruszamy tematy stricte zwiazane z teatrem, a takze z musicalem :) Gdyby ktos chcial porozmawiac o teatrze i spektaklach (a zwlaszcza o musicalu) to zapraszam do dyskusji (rowniez tutaj na forum). Pozdrawiam!