Widok

czy mozna byc zwolnionym za paleni papierosOw?

jesli pale w miejscu do tego przeznaczonym to czy moga mnie zwolnic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pomOZcie!!!
kolega nie palil, ale wychodzil na przerwy swoje i z plaacymi, postac, zwolnili. a

a tak serio to jesli pracodawca ustalil jakis wewnetrzny regulamin np okreslone godzinowo pory palenia to jesli palisz poza nimi, nawet jesli nie palisz w wyznaczonych moze byc podstawa do niesnasek- nie stosujesz sie do polecen, jesli do tego inni sie stosuja a jests wyjatkiem, a szef niepalacy to moze skutkowac podziekwoaniem za prace
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja spotkałam się z pewną sytuacją w swojej pracy hm.. ciężki temat...

sytuacja miała miejsce jakies 2 miesiące temu pewna osoba ukrywała przy zatrudnieniu że pali papierosy a w umowie jest paragraf że nie można palić w czasie pracy (8h dziennie) mówila że nie pali - zapewniała że wychodzi się przewietrzyć lub umyć ręce albo w pilnej sprawie aż do momentu kiedy klientka wyczuła papierosy a że jest wrażliwsza bo w ciąży to była awantura i skarga do dyrekcji no i koleżanka z oddziału musiała się przyznać i zwolnić... lepiej zastanowić się czy warto kłamać i się męczyć bo prawda zawsze wyjdzie na jaw
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
Polecam zainwestowac w elektrycznego papierosa, mozna wtedy palic nawet w czasie pracy ( o ile nie przysluguje tobie przerwa na papierosa)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

do góry