Widok

czy warto brać szybkie pożyczki?

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale jakoś nie mam zaufania... Może ktoś poleci coś naprawdę sprawdzonego i zaufanego.. :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jeśli nie będziesz miał żadnych trudności ze spłatą pożyczki, to z pewnością tak, zanim się zdecydujesz, upewnij się, że bez żadnego problemu spłacisz ją w 30 dni...i nie zepsujesz swojej historii kredytowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
według mnie najlepszą ofertę ma Lendon i do tego najlepsze opłaty. umowa jest przejrzysta i dostępna ciągle na stronie, można się na spokojnie zapoznać. czas spłaty to 30 dni, obsługa miła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to jeszcze nic, ja sobie pomyślałem o nowym samochodzie nawet nie zdążyłem komputera odpalić , a już telefon z banku dzwoni czy bym kredytu nie chciał jakiegoś ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
szybkie pożyczki są super. Pamiętam jak ja miałam taką sytuację. że zapomniałam zapłacic za kablówkę i przyszło do nas do domu zawiadomienie o tym, że zwlekamy z zapłatą i grozi nam kara jeśli nie zapłacimy w ciągu 7 dni. Ja patrzę do portfela a tam pustki jak makiem zasiał. Dzwonię więc do Morgis i błagam ich o szybką pożyczkę. nawet nie zdążyłam wygodnie usadowić się w fotelu a pieniądze już były na moim koncie. Mogę ci podać namiary jakby co, tel.: 799 10 10 10 albo mail : bok@morgis.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jeśli potrzebujesz pożyczkę na coś ważnego i wiesz, że będziesz mogła ją spłacić to weź i nie słuchaj zawistników. Ja korzystałam z morgis kiedyś bo zabrakło mi na leki a jestem sama z dzieckiem. Łatwo się mówi pracować zarabiac i oszczędzać ale nie w każdej sytuacji jest to możliwe. Nie zostałam oszukana więc chyba można ?!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak to szło....
Reprezentatywne RRSO 3972,8% :D
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Warto!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie warto
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie, i tyle w tym temacie. A zresztą Amber Gold już nie ma. Pracować, zarabiać, oszczędzać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Inne

Gdzie zapisać się na lekcje gry na gitarze dla początkujących? (3 odpowiedzi)

Już od jakiegoś czasu marzyłem o nauce gry na gitarze; kupiłem nawet jedną w sklepie muzycznym....

Jak skutecznie wdrożyć nowego pracownika do pracy (3 odpowiedzi)

Jak w temacie. Jakieś porady?

do góry