Widok
czym zawiesc gości na wesele?
Witam ,mam problem bo nie wiem jak zorganizowac dojazd na wesele. Od koscioła do sali jest odległośc ok 25km. Gosci bedzie ok 100. I teraz nie wiem czy wynając jakiś autokar, busy ,taksowki. Powinienem chyba rownież zapewnic jakis powrot. Jak wy u siebie rozwiązujecie ten problem?
ja bede miala busa lub 2 busy i kazdy przyjedzieo innej godzinie. Pierwszy gdzies okolo 2 rano a drugi tak jak impreza ma sie skonczyc czyli o 4 rano. Jak ktos chce wracac w miedzy czasie to niech sam sobie organizuje. Zapewniam powrot dlatego bo wesele mam na wsi, w szczerym polu :-)
A my mamy taką sytuacje. Slub mamy w pruszczu a sale w jagatownie czyli jakies 10-13 km do sali. Z tym ze gości będziemy mieli większośc za wejcherowa( 65 km do koscioła) ......mysle ze jak bym miała załatwiac powrót dla każdego to była by to porażka w sumie jedni sa z wejcherowa ( wiekszość) a inni z gdyni witomina, chyloni, gdańska żabianki czyli wszyscy gdzie inndziej. I jak tu roziwązac sytuacje, powiedzieć ze transport we wlasnym zakresie czy jak ??
POLECAM
ładne białe autokary, busy i mają limyzyny
e-mail: biuro@lemontravel.pl
tel.kom.: +48 660 472 811
http://www.lemontravel.pl
ładne białe autokary, busy i mają limyzyny
e-mail: biuro@lemontravel.pl
tel.kom.: +48 660 472 811
http://www.lemontravel.pl
Popytałem sie znajomych to mieli zorganizowane tak: Z pod koscioła autokar zawiózł na sale weselną potem o 4 rano przyjechał i czekał jeszcze poł h na gosci i zrobił kołko po trojmiescie przy znanych punktach. w 2005 roku zaplacili za to ok 600zł. A jedno starsze małzenstwo dało kierowcy wodke weselną i zawiózł ich pod sam dom :)
Ja uznałam, że robiąc wesele daleko od kościoła należy gościom zapewnić dojazd i powrót, to miłe jeśli się o tym pomyśli, a nie podejdzie do sprawy "to moje wesele więc mam to gdzieś" w końcu dużo zależy na weselu także od gości; ja zrobiłam dokładny wywiad kto się wybiera własnym autem po to aby wiedzieć, czy wynajem autokaru ma sens - u nas miał, autokar jechał i wracał potem z sali o 4 rano prawie pełny.
Ja polecam PKS Wejherowo: tanio, sprawnie, wszystko profesjonalnie, płaciliśmy 360 zł za trasę: baza Wejherowo, Rumia kościół, Bolszewo sala i nad ranem z Bolszewa do Gdyni Grabówka stająć po drodze kilka razy.
Ja polecam PKS Wejherowo: tanio, sprawnie, wszystko profesjonalnie, płaciliśmy 360 zł za trasę: baza Wejherowo, Rumia kościół, Bolszewo sala i nad ranem z Bolszewa do Gdyni Grabówka stająć po drodze kilka razy.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Dziewczyny z pewnoscia nie polecam firmy bus-transport wlasnie dzis dowiedzialam sie ze autokar ktory juz od ponad miesiaca mialam zarezerwowany nie jest dostepny dla nas 24 kwietnia gdyz jedzie do paryza...(a podkreslam ze juz byl dla nas zaklepany)Firma jest nieodpowiedzialana i nieprofesjonalna!!!!!za miesiac mam slub i znowu musze szukac autokaru...
POLECAM!!! autokar w dzień na ok 50 osób to koszt 450, 500 zł, w nocy rozwózka busem ok 18 miejsc na 2,3 kursy po 250,300 zł. Do tego wynajęłam limuzynę LINKOLN (biała-klasyczna)9 m z 8 miejscami dla pasażerów za 750 zł z wystrojem, mają jeszcze ładnego nowego Opla Insygnię i to wszystko w www.lemontravel.pl. Mają doświadczenie w ślubach (moja koleżanka była bardzo zadowolona) , sprawdziłam tą firmę i szczerze polecam - dużo autokarów, zadbane srebrne i białe.
apropos autokarów, nie rozumiem, dlaczego bardzo często zdarza się że kierowcy nie wiedzą gdzie jest wesele i błądzą (bo zawożą zazwyczaj gości nie miejscowych którzy sami nie wiedzą gdzie jest impreza). To się zdarza nagminnie często.