Widok

czynsz SM KARWINY

Karwiny Temat dostępny też na forum:
Czy moglibyście napisać mi ile płacicie za czynsz w mieszkaniu ok.60 m2 na 4 osoby?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
2 osoby 70m 870 zł. masakra
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Poważnie? chcemy kupić tam mieszkanie i właściciele twierdzą , że opłaty do spółdzielni to około 300- 300 zł .(lato-zima)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
mieszkam na kruczkowskiego i za 70 m + chyba 6 albo 8 piwnica wychodzi mi zima 870 a latem mialam chyba 680 albo 660 uważam że strasznie drogo. Poproś może o wykaz ze spółdzielni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak zrobię. Naprawdę jestem w szoku , że taki czynsz drogi może być. To duży metraż , ale bez przesady.
Mamy dziś 2 mieszkania do obejrzenia przy Makuszyńskiego i Tuwima. Może poproszę właścicieli o rachunki?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Raczej poproś właścicieli. W Spółdzielni nie udzielają żadnych informacji osobom postronnym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależy jake zużycie wody będzie Pani miała - jest to czynnik zmienny. U mnie czynsz za mieszkanie 60 m2 przy 4 osobach wynosi 600,00 zł. Najlepiej poprosić właścicieli o ostatnie pismo ze spółdzielni z naliczonymi opłatami obowiązującymi od 01.01.2013.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeny nie wiedzialam ze karwiny sa takie drogie...
my w Sopocie za 50m2 i 3 osoby płacimy 650zł, a woda w Sopocie jest duzo drozsza, zwłaszcza ciepla

koniecznie popros włascicieli o wykaz oplat ze spoldzielni na ten rok, jak nie dadzą (nam nie chcieli dac) to zadzwon do spoldzielni, powiedz ze planujesz kupic u nich mieszkanie i powinni Ci powiedziec, my tak zrobilismy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
W nowym budownictwie jest taniej. W bloku panoramy za mieszkanie 80metrowe w zimie za 4 osoby płacimy do 500zl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
48 m2 zimą 440 latem 360 2 osoby mieszkające i zameldowane
Korzenna póki co 500 zł a latem nie wiem. na 2 osoby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
10,50zł/m2 - zima, 7,70zł/m2 - latem. To orientacyjne koszty. W tym woda, gaz, czynsz, fundusz remontowy itd. - czyli wszystkie opłaty związane z mieszkaniem oprócz prądu. Oczywiście orientacyjnie w zależności od ilości osób i zużycia wody.
może za 4 osoby ale tylko jedna zameldowana to by się zgadzało, leona kruczkowskiego przy 1osobie za 52m2 to prawie 300 pln
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
60 m, 2 dorosłe osoby zimą 630 zł, latem 430 zł. Największą pozycję w czynszu w moim przypadku stanowią koszty wody i ścieków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Karwinach na pewno taniej niż np: na Pustkach Cisowskich,gdzie koszty eksploatacyjne są chyba najwyższe w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moj Boże !!!!!!!! Karwiny sa dla bogatych! Ja mieszkam w nowym budownictwie w Gdansku we Wrzeszczu i za 82 metry place ok 590 zl i w tym mam ok 110 zl za ochrone 24h. Od lipca dojdzie oplata za smieci wiec bedzie ok 630 ale to i tak duzo mniej niz na Karwinach! Ludzie jak mozecie placic takie czynsze? Lepiej kupic nowe mieszkanie i placic mniej!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
właśnie dlatego nie kupuje się mieszkań spółdzielczych. Po co płacić za coś co jest Twoje? dajecie się skubać i tyle w temacie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
My mamy mieszkanie 50 m2 i czynsz w zimie 540 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
karwiny 1, wielka płyta zimą 680 na 2 osoby 60m...
Karwiny 2, czynsz zimą 840zł na 2osoby-63m2 . Mieszkanie wykupione, ale nie jestem członkiem spółdzielni.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Rachunki za wodę Gdynia Zamenhofa (3 odpowiedzi)

Witam, czy możecie się podzielić informacjami jakie macie rachunki za wodę w tym budynku? Według...

Jakie okna polecacie? (162 odpowiedzi)

Potrzebuję dobrych okien, jakie firmy z trójmiasta polecilibyście?

Drzwi zewnętrzne Aluhaus - warto? (37 odpowiedzi)

Dzień dobry, Chcemy wymienić stare drzwi na nowe. Stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy w drzwi...

do góry