Widok
oczywiscie ze polecam:)
24 listopada poddałam sie liposukcji brzucha u pana dr Marek Muraszko-Kuzma.Profesjonalista pod kazdym względem,jest miłą i ciepłą osobą.Efekty widoczne praktycznie od razu,oczywiście zadowalające:)Wcale nie bolało tak mocno jak myślałam.Panu doktorowi nie mam nic do zarzucenia ale podejscie niektórych pielęgniarek do pacjenta mogłoby sie polepszyć...ale to dotyczy tylko niektórych...jedna była tak oburzona a zarazem zdziwiona czemu ja tak panikuje przeciez ona mnie tylko lekko dotknęła w brzuch....ja kilka godzin po operacji,spuchnieta i obolała a taka jędza sie dziwi czemu nie dam sie normalnie dotknąć...znieczulica niestety...a do pana doktora mam jeszcze zamiar wrócic:)
Moja ocena
Clinica Medica
kategoria: Prywatne kliniki
obsługa: 5
oferta: -
jakość usług: 5
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6
03-01-2012 operacja żylaków odbytu.Dzień przed zabiegiem ograniczałem jedzenie i już od południa nic nie jadłem.Znieczulenie przeprowadzono metodą zastrzyk w kręgosłup.Po zabiegu prawie cały dzień spałem.Przez następne 3 dni czułem lekki ból w operowanym miejscu kiedy siadałem lub wstawałem, ale nie na tyle by brać tabletki przeciwbólowe.Mało leżałem, starałem się raczej chodzić lub siedzić na twardym krześle. Po 7 dniach mogłem już prowadzić samochód.Pani doktor Alina Kierznikowicz prowadziła zabieg.Polecam wszystkim - duży profesjonalizm, dbałość o pacjenta, solidnie wykonany zabieg i najładniejszy uśmiech, to cechuje Panią Doktor.