Widok
brak
kochani! proponuje by takie cwanne ogloszenia zglaszac do moderacji do usunięcia,moze to nauczy tych oszustow,co w dziale "oddam" tak naprawdę ządają czegoś w zamian.jesli bedziemy to zglaszac ( u góry nad ogloszeniem jest taka opcja) to skutkiem bedzie zablokowanie wszystkich ogloszen ktore ta osoba wydała,nie tylko to jedno.tak wiec bedzie miala nauczke bo znikną jej wszystkie ogloszenia i bedzie musiala tworzyc od nowa.
nie chodzi o jakąś zemstę ale o porządek,by w dziale "oddam" znajdowały się tylko ogloszenia o oddaniu czegos komus za darmo (ewentualnie mozna zasugerować coś,ale nie moze to być warunek).jak narazie to jest ewidentne wprowadzanie ludzi w błąd.
pozdrawiam!
nie chodzi o jakąś zemstę ale o porządek,by w dziale "oddam" znajdowały się tylko ogloszenia o oddaniu czegos komus za darmo (ewentualnie mozna zasugerować coś,ale nie moze to być warunek).jak narazie to jest ewidentne wprowadzanie ludzi w błąd.
pozdrawiam!
Straszni mi Pani szkoda ,siedzi Pani na tym oddam i ciągle przegląda ogłoszenia stwierdzam tak iż zapamiętała Pani nawet to ,że były wystawione z innego e-maila ba z mojego e-meila , posiadanie 2 e-meili chyba nie jest zabronione !I nie życzę sobie aby Pani mnie więcej oczerniała a jeżeli ma Pani jeszcze coś mądrego do napisania proszę może wkleić linka pod , którym wcześniej były umieszczone moje ubrania ?
Oddać Pani za darmo ubranka jest Pani zainteresowana? Bo tak się Pani interesuje jakby była!
Oddać Pani za darmo ubranka jest Pani zainteresowana? Bo tak się Pani interesuje jakby była!
To nie chodzi o łaske OKO to chodzi o fakty widzielismy te ubrania wystawione na trójmieście za darmo przez inne osoby.Pani Karolina wzieła je od tych osób zadarmo ale wystawiając je tutaj oznacza to że ich nie potrzebowała i jeszcze teraz chce za nie 4 ptasie mleczka i to jest w tym wszystkim własnie smieszne.Juz niejedno krotnie widziałam ogłoszenie gdzie osoby oddające pisały że widzą swoje rzeczy oddawane za cos na trójmieście.Chcieli komus pomóc a przez takie osoby żeruące niestety nie mogą.Ludzie zamiast oddawać takim ludziom jak karolina zawieżcie swoje ciuszki do domu dziecka tam napewno zostaną wykorzystane i tam cieszą sie z każdej najmiejszej nawet zabawki.Pozdrawiam
Tobie się na pewno nudzi,spać nie możesz to zajrzysz jeszcze na dział 'oddam',taka miła lektura do podusi..
jednak zgadzam się,że jeśli coś jest oddawane w tym dziale,to nie znaczy, że nie można kupić czegoś w ramach podziękowania, ba, nawet wręcz powinno się zakupić dobrą kawę czy słodycze,ale uważam również, że często ludzie oddają 'śmieci' i chcą za nie Bóg wie czego, a to już lekka przeada..
jednak zgadzam się,że jeśli coś jest oddawane w tym dziale,to nie znaczy, że nie można kupić czegoś w ramach podziękowania, ba, nawet wręcz powinno się zakupić dobrą kawę czy słodycze,ale uważam również, że często ludzie oddają 'śmieci' i chcą za nie Bóg wie czego, a to już lekka przeada..
obiektywny
Boże jak niektórym musi się nudzić , co 10 sekund sprawdzają dział Oddam i zamieszczają głupie komentarze !Ludzie poprzewracało Wam się w głowach można oddać coś za coś , ale nie bo przecież wydać marne 20zl na ptasie mleczko to już za dużo dla Was ....przecież Wam sie należy ...
Żałosne!
Żałosne!
obiektywny
Boże jak niektórym musi się nudzić , siedzą w domu co 10 sekund zaglądają na dział Oddam i zamieszczają żałosne komentarze!
Ludzie poprzewracało Wam się w głowach można oddać coś za coś, ale nie już śmierdzące 20zł wydać na ptaśie mleczko to wielki ból !!!!!!!!!!No tak Wam się przecież należy .......
Ludzie poprzewracało Wam się w głowach można oddać coś za coś, ale nie już śmierdzące 20zł wydać na ptaśie mleczko to wielki ból !!!!!!!!!!No tak Wam się przecież należy .......
WYŁUDZACZKA
Dobre te ciuszki na twoim linku juz widziałam wystawione na trójmieście i to zadarmo i przez zupełnie inne osoby.Jak ich nie potrzebowałas to trzeba było zostawić dla osób które potrzebują a nie teraz żadać za nie ptasiego mleczka i to w dodatku czterech opakowań.Jestes poprostu żałosna będziemy mieli twojego maaila na uwadze.A w dodatku zmieńdział bo cos ci sie pomyliło kobieto.