Widok

oddział ginekologiczny, położniczy oraz OIOM noworodków

Witam, chcę podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi ze szpitalem na Zaspie. Do szpitala trafiłam późnym wieczorem z rozległym krwotokiem dróg rodnych będąc w 34 tyg ciąży. Zabrała mnie karetka, w której podczas transportu nie uzyskałam żadnej pomocy (musiałam sama zejść do karetki, nikt nie sprawdził zupełnie czy Dziecko żyje, żadnego odsłuchu jego tętna, na podjeździe szpitalnym lekarz stwierdził, że mógłby mi zbadać ciśnienie). Na izbie przyjęć czekałam około 30 minut na lekarza. Dopiero wtedy wykonano usg sprawdzając Dziecko. Na szczęście nic mu się nie stało. Noc spędziłam na obserwacji na porodówce pod ciągłą kontrolą położnej i lekarza (cały czas ktoś przy mnie czuwał, bez przerwy podłączone miałam ktg, więc również Dziecko było obserwowane). Rano sytuacja była opanowana więc położyli mnie na oddziale ginekologicznym (na patologii ciąży nie było miejsca). Zszokował mnie fakt "samoobsługowego" ktg ("zrobiła Pani sobie ktg? Nie?! To na co Pani czeka?"). Dwa dni później dostałam kolejnego krwotoku i trafiłam ponownie na porodówkę. Krwotoku nie dało się opanować, więc podjęto ekspresową decyzję o cesarce (jako zabieg ratujący życie moje i dziecka). c.d.n.
Moja ocena
obsługa: 5

jakość usług: 5

wyposażenie: 4

czas oczekiwania: -

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również byłam na tym oddziale i nie polecam nikomu, a pięlęgniarki bym wszystkie zwolniła i nigdy nie dała podwyżki. Mi również kazały wszystko same robić,,,to po co one tam są?? Makara, nie polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja rowniez trafilam na zaspe z krwotokiem, w 21 tyg. bylam bardzo mile zaskoczona opieka, lekarz czekal juz kiedy przywiozla mnie karetka i od razu wykonal usg potwierdzajac ze z dzieckiem wszystko w porzadku, potem przyjeto mnie na oddzial ginekologiczny i tam kolejna przemila niespodzianka, wszystkie panie polozne i pielegniarki byly bardzo uczynne, zyczliwe i uprzejme. przyjeli mnie poznym wieczorem, a panie przychodzily regularnie do mnie do poki nie zasnelam. lekarz na obchodzie zawsze informowal mnie o wszystkich wynikach badan, nastepnych krokach itd no i najbardziej mile to ze zawsze pytal jak sie czuje i moglam swobodnie pytac o wszystko. pelen profesjonalizm, ktory przekonal mnie do porodu wlasnie na zaspie ;0
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry