Widok
oddział laryngologii
Witam!
21.03 przeszedłem zabieg wycinania migdałków i chciałbym napisać kilka zdań na temat oddziału laryngologi szpitala Wojewódzkiego.
Bardzo polecam ten oddział! Fachowi lekarze, pielęgniarki zajmują się pacjetnami jak swoimi dziećmi, super wyposażenie, sale duże komfortowe(swieżo po remoncie). POLECAM i pozdrawiam zespół z oddziału laryngologi!
21.03 przeszedłem zabieg wycinania migdałków i chciałbym napisać kilka zdań na temat oddziału laryngologi szpitala Wojewódzkiego.
Bardzo polecam ten oddział! Fachowi lekarze, pielęgniarki zajmują się pacjetnami jak swoimi dziećmi, super wyposażenie, sale duże komfortowe(swieżo po remoncie). POLECAM i pozdrawiam zespół z oddziału laryngologi!
Moja ocena
Szpital im. Mikołaja Kopernika
kategoria: Szpitale
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 4
ocena ogólna: 5
5.4
* maksymalna ocena 6
dziękujemy!
W imieniu rodziców i całej rodziny
Ogromne podziękowania dla wspaniałych lekarzy, pań położnych i pań pielęgniarek z
Pomorskiego Centrum Traumatologii- Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im.
Mikołaja Kopernika w Gdańsku
wczoraj Niestety przyszły najgorsze wieści. ...
Bóg zabrał nam małego aniołaka dnia 20.03.2012:( był z nami 3 tyg:(
Życzymy wiele sukcesów w życiu zawodowym. jeszcze raz bardzo dziękujemy za walke.
Pozdrawiamy rodzice małego Adama Wiśniewskiego.
Ogromne podziękowania dla wspaniałych lekarzy, pań położnych i pań pielęgniarek z
Pomorskiego Centrum Traumatologii- Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im.
Mikołaja Kopernika w Gdańsku
wczoraj Niestety przyszły najgorsze wieści. ...
Bóg zabrał nam małego aniołaka dnia 20.03.2012:( był z nami 3 tyg:(
Życzymy wiele sukcesów w życiu zawodowym. jeszcze raz bardzo dziękujemy za walke.
Pozdrawiamy rodzice małego Adama Wiśniewskiego.