Widok

debilarnia bojańska rozpoczęła już ostrzeliwanie

Nie wiedzą ćwoki że jest ZAKAZ odpalania petard?!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oh, oni doskonale wiedzą, problem w tym że są bezkarni, bo kto ich ukarze?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ahh te wiejskie problemy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
debilarnia dziś jeździ na quadach. Jeśli moje życzenie się spełni to w 2014 roku nie będą w stanie wsiąść na quada
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wsciekly wyluzuj bo ci zyla peknie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
wściekły ma rację, jak nzwać kogoś komu sprawia kręcenie bączków na nieutwardzonej publicznej drodze. Większość teatów o drogach, to krytyka ich stanu, czy to znzczy, że infantylny ćwok na quadzie może je jeszcze bardziej niszczyć W obrębie Na Dambnik, tacy mieszkają, przykre, że nie potrafią żyć w społeczności a i to, że radość sprawią rozbijając sobie pusty łeb na jakimś kamieniu.
czy rodzice nie mogą pilnować swoich bachorów z tą strzelanką. Chyba że w końcu łapę któremuś urwie to wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, wtedy będzie obwinianie wszystkich dookoła (tylko nie siebie)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swoją drogą sprzedawcy nie mogą sprzedawać tych....fajerwerków nieletnim czyli to debilni rodzice kupują i dają swoim gamoniom. Jeśli to jednak sprzedawcy to należy ich pozbawić koncesji bo łamią prawo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro wyzywasz mnie od debilnych rodzicow to podaj namiary podam cie do sadu, ja dzisiaj za okolo 40 zlotych kupilem pare efektow hukowych, odpalilem je razem z dziecmi pare minut temu i wszyscy ktorzy tak robia uwazam za normalnych rodzicow. O 20 ide z zona na impreze wiec dzieciom tez trzeba dac troche pociechy z tej nocy. Oczywiscie musi to byc pod kontrola doroslych. Wszystkim zycze szczesliwego nowego roku i oby nikomu juz nieprzeszkodzal huk petard. Pozdro dla calego cichego bojana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Znowu odpalają race. To przekracza ludzkie pojęcie jak ludzie ludziom i zwierzętom uprzykrzają życie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Takim ludziom niestety nie przetłumaczysz. Schlało to się o północy i musi wypalić teraz zabawki dla głupich (bo kto tyle pieniędzy puszcza z dymem?).
moj sasiad nie wiem co w nocy robił..ale teraz trzeba wszystkie race wystrzelic..nic sie nie moze zmarnowac.. facet 50 lat a rozum 15 latka..szkoda gadac.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (16 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Smieci (14 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

do góry