Widok

delphi obóz pracy!

Delphi to obóz dobry żeby sprawdzić swoja psyche. traktują ludzi jak śmieci wielki kryzys zwolnili ludzi między innymi mnie. dowiedziałam się ze nie przedłużą mi umowy w ten sam dzień co mi się skończyła. potraktowali nas jak śmieci ludzie zostali bez pracy z dnia na dziń. bez środków do życia i wogóle. człowiek się starał jak może i takie podziękowanie. Firma to nie jest firma to jedna wielka pomyłka!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za ostrzeżenie, a już chciałam tam jechać składać CV...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to wielka pomyłka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
delphi praca przymusowa!!!
We więzieniu mają lepiej. Bo w Delphi to tylko bata brakuje Panią Brygadzistkąąąąąą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no bo jak się frajerzy jacyś zawsze znajdą to czemu nimi nie orać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do tej opini się przychylam , pracowałam tam i wiem brak szacunku dla ludzi ,traktują Cię jak śmiecia i byłam świadkiem jak kobietę z dnia na dzień ... ODRADZAM TAM PRACĘ I JESTEM CIEKAWA KIEDY SIĘ WEZMĄ ZA NICH !!!!!! BO CO TAM SIĘ DZIEJE TO MASAKRA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za kogo mają sie wziąć? system jest taki i mogą cmoknąć ich w d... A to ze brygadzistki pilnują to po to wlasnie one są. Ja już przywykłam do tego. Chyba za duzo poczytaliście z opinii z 2-3 lat temu kiedy wlasnie wtedy się poprawili jeśli chodzi o to na co narzekali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pierd.olenie o Szopenie. Pracuje tam i też sie nie raz wkur.wiam, w nerwach mam ochote pieprznąc i wyjść. Ale bez przesady, gdzie teraz masz dobrze? Widocznie musiałaś coś ty sobie nagrabić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

do góry